ΠΑΟΚ

Εξαντλεί τις πιθανότητες για Σαμπράνο ο ΠΑΟΚ

Brazil's Neymar fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine)
Brazil's Neymar fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει να γίνει μέχρι τέλους προσπάθεια για τις κορυφαίες επιλογές στις λίστες στόπερ και μέσων κι ο ΠΑΟΚ κάνει την τελευταία απόπειρα για Σαμπράνο χωρίς Τσιστιακόβ. Στο χέρι του η συμφωνία με Καφού.

Η περίπτωση του Νόρμπερτ Γκιόμπερ έχει "παγώσει" γιατί υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα στο βιογραφικό του (κυρίως η έλλειψη γεμάτων σεζόν, απόρροια των τραυματισμών που είχε στην καριέρα του) και ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή στους συνεργάτες του: θέλει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να φέρουν τους καλύτερους παίκτες που έχουν στις λίστες τους για στόπερ και μέσο.

Γι' αυτόν τον λόγο, στον Δικέφαλο επιχειρούν μία τελευταία προσπάθεια να πετύχουν αυτό που μέχρι πριν από λίγες μέρες φαινόταν ακατόρθωτο: να φέρουν τον Κάρλος Σαμπράνο στην Τούμπα. Η απόπειρα γίνεται κυρίως προς την πλευρά του 28χρονου Περουβιανού δυναμικού αμυντικού, αφού με τη Ρούμπιν Καζάν ο ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή κοντά.

Πλέον, οι συζητήσεις γίνονται χωρίς τη συμμετοχή του Γκέρμαν Τσιστιακόβ και δεν αποκλείεται ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης να έχει αναλάβει ενεργό ρόλο, όπως είχε κάνει στην περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ με την Ζενίτ.

Παίρνει απόφαση για Καφού

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του 28χρονου Πορτογάλου Καφού, ο Λούμπος Μίχελ, μέσω του ατζέντη του, έχει καταφέρει να έρθει πολύ κοντά στα "θέλω" του παίκτη και της Λοριάν στην οποία ανήκει.

Οι Γάλλοι φέρονται να ζητούν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ και ο 27χρονος παίκτης 400.000 με 500.000 ευρώ ετησίως.

Το αν θα προχωρήσει σε τελική συμφωνία ο ΠΑΟΚ είναι καθαρά στα χέρια του. Σε συνδυασμό και με άλλες περιπτώσεις μέσων που "τρέχουν", ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του θα πάρουν την τελική απόφαση.

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ