ΠΑΟΚ

Εκπρόσωπος Πρίγιοβιτς: "Ο Σαββίδης ήθελε να κάνει δώρο στους φιλάθλους"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Οι αρχικές προτάσεις από την Γαλλία και την Ισπανία, το δέλεαρ των Κινέζων με τετραετές συμβόλαιο και οι χειρισμοί του ΠΑΟΚ, όπως τα έζησε ένας εκ των εκπροσώπων του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Φιλίπ Λεσνιέφσκι, εκ των εκπροσώπων του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, σε συνέντευξή του στην πολωνική ιστοσελίδα "weszlo.com" αναφέρθηκε σε όλα όσα οδήγησαν στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Σέρβου επιθετικού, κάνοντας αναφορά στο ενδιαφέρον από Γαλλία, Ισπανία και Κίνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Φιλίπ Λεσνιέφσκι:

Για τους λόγους της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: "Πρώτα πρέπει να κοιτάξετε τους αριθμούς του Πρίγιοβιτς. Κατά τη διάρκεια του έτους σημείωσε 29 γκολ για τον ΠΑΟΚ σε 49 αγώνες. Επίσης πρέπει να θυμάστε ότι μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, έμεινε εκτός για μερικές εβδομάδες λόγω του κατάγματος στην κλείδα του και αυτό δεν επηρέασε πάρα πολύ τη φόρμα του. Αυτόν τον χειμώνα πήρε πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές. Τις τελευταίες εβδομάδες επικεντρωθήκαμε στο θέμα της Κίνας, αλλά η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ έκλεισε την υπόθεση πριν την λήξη των μεταγραφών (σ.σ. στην Κίνα)".

Για το αν η αύξηση των απολαβών του από τον ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο: "Επαιξε. Οι Κινέζοι προσέφεραν πραγματικά πολλά χρήματα".

Για το αν ισχύει η προσφορά των Κινέζων για 16 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερα χρόνια: "Δεν μπορώ να πω «ναι» ή «όχι» άμεσα, όμως αυτές οι πληροφορίες που ακούγονται, είναι αξιόπιστες. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ήταν πρόταση για τέσσερα χρόνια Εκτός από τα κίνητρα, νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήθελε να δείξει την δυναμική του, ότι ακόμα και αν ο ποδοσφαιριστής του έχει στα χέρια του τέτοιες προσοδοφόρες προτάσεις, μπορεί να μείνει μαζί του και να παρατείνει το συμβόλαιό του. Για αυτό θέλησε να κάνει ένα δώρο στους οπαδούς μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ είχε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει υπήρξε μια αναταραχή και ο προπονητής των φιλοξενούμενων πήγε στο νοσοκομείο. Σε μια τέτοια κατάσταση, οι πληροφορίες σχετικά με τη στάση του Πρίγιοβιτς είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους οπαδούς. Είχαμε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για δύο εβδομάδες. Τη Δευτέρα, συμφωνήσαμε και υπογράψαμε τα έγγραφα".

Για τα χρήματα που θα παίρνει ο Πρίγιοβιτς: "Δεν ξέρω εκατό τοις εκατό επειδή δεν γνωρίζω τα ποσοστά του κάθε παίκτη. Ίσως ένας ή δύο παίκτες του Ολυμπιακού παίρνουν τα ίδια λεφτά με αυτά που θα πάρει ο Πρίγιοβιτς. Σε κάθε περίπτωση, ο Άλεξ θα είναι ο πρώτος. Με εκπλήσσει το πόσο ακριβής πληροφόρηση για τέτοια θέματα παρέχουν τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Οι άνθρωποι εδώ μιλούν ανοιχτά για αυτά τα θέματα και τα νέα εξαπλώνονται γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε επίσημα την ανανέωση την Τρίτη το απόγευμα".

Για την ρήτρα αγοράς του Σέρβου επιθετικού: "Δεν θέλω να μιλήσω για τη ρήτρα".

Για το αν θα πουληθεί το καλοκαίρι μετά το παγκόσμιο κύπελλο ο 27χρονος επιθετικός: "Νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη στιγμή για μια τέτοια κίνηση, και ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης θα είναι επίσης έτοιμοι για αυτό. Ο Πρίγιοβιτς είναι πάντα ανοικτός στις συνομιλίες, οπότε αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, πιθανότατα θα φύγει το καλοκαίρι".

Για το ποιες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Πρίγιοβιτς τον χειμώνα: " Τον Ιανουάριο, ήρθαν συγκεκριμένες προσφορές από τη Ρεν και την Λεβάντε. Τον Φεβρουάριο, οι Κινέζοι πριν από τρεις ημέρες κατέθεσαν πρόταση. Καθίσαμε με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ μέχρι τις 4 το πρωί και τελικά συμφωνήσαμε ότι Πρίγιοβιτς θα μένει. Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να δείξει ότι οι Κινέζοι δεν κυβερνούν παντού και ήταν θέμα εικόνας, πολύ σημαντικό γι' αυτόν".

Για την πρόταση της Ρεν: "Διάβασα επίσης τέτοια πράγματα μετά την τελευταία προσφορά της Ρεν. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό δεν ήταν μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση για εμάς, ώστε ο Πρίγιοβιτς να αρχίσει να προκαλεί προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Οι φόροι στη Γαλλία είναι πολύ υψηλοί, η Ρεν δεν θα μπορούσε να κάνει μια πρόταση που θα έκανε τον παίκτη να πει «ναι». Για αυτό και αρνήθηκε την πρόταση τους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ