ΠΑΟΚ

Έκπληξη με Σαμπράνο, εκτός Μαουρίσιο, Λέοβατς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μόνο ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στην αποστολή από τους παίκτες που απουσίασαν στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ ο Βιεϊρίνια μπήκε στη λίστα των αρχηγών.

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι παίκτες δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Κυανέρυθρους, ενώ για φινάλε είχαμε εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε μετά το πέρας αυτήν, τους 18 που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Στη λίστα είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Τζάλμα, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Οι Μαουρίσιο και Μαρίν Λέοβατς δεν είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν και παρέμειναν εκτός δράσης, ενώ στην περίπτωση Σαμπράνο, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγή στο σχηματισμό της αμυντικής γραμμής, με τον Περουβιανό να παραμένει εκτός αν και εξέτισε τη ποινή της μιας αγωνιστικής με την οποία είχε τιμωρηθεί για την αποβολή του στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, μετά από απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προστέθηκε στη λίστα των αρχηγών, μαζί με τον Λέο Μάτος. Στο περιθώριο της προπόνηση της Παρασκευής, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες για την απόφασή του, και στάθηκε στη προσωπικότητα και τις ηγετικής ικανότητες του Πορτογάλου ακραίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ