ΠΑΟΚ

Έκλεισε το κεφάλαιο Άγιαξ για τον Μίλικ

Έκλεισε το κεφάλαιο Άγιαξ για τον Μίλικ

Ο Αρκάντιους Μίλικ βρίσκεται στη Ρώμη για ιατρικές εξετάσεις και μετά θα πάει στη Βόρεια Ιταλία όπου κάνει προετοιμασία η ομάδα της Νάπολι. Παρουσιάζεται τη Δευτέρα στον Σαν Πάολο σε φιλικό με τη Νις.

Οριστικά κλείνει το κεφάλαιο Άγιαξ για τον Αρκάδιους Μίλικ και δεν αφήνει ανοιχτό ούτε "παράθυρο" για συμμετοχή στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού του Champions League με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο 22χρονος Πολωνός επιθετικός ταξίδεψε, μαζί με τον ατζέντη του, Νταβίντ Πάντακ το μεσημέρι από το Άμστερνταμ στην Ρώμη στην οποία το αεροπλάνο που τον μετέφερε προσγειώθηκε στις 16.35 (τοπική ώρα).Μάλιστα, ο ατζέντης του Νταβίντ Πάντακ ανέβασε φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο στον λογαριασμό της εταιρίας του στο twitter.

Το πρόγραμμα για τον Αρεκ Μίλικ, όπως το δημοσιεύει η "Gazzetta dello Sport" περιλαμβάνει τα εξής:

-Εξέταση στο φημισμένο ιατρικό κέντρο "Βίλλα Στιούαρτ", από το οποίο έχουν περάσει δεκάδες σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού και αμέσως μετά αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο στο Ντίμαρο, στο Τρέντο της Βόρειας Ιταλία, όπου βρίσκεται η ομάδα της Νάπολι.

-Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της μεταγραφής του (θα κοστίσει 25 εκατ. ευρώ συν μπόνους που θα πάρει ο Άγιαξ, για παράδειγμα, αν η Νάπολι κατακτήσει το Πρωτάθλημα) από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

-Η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα στον Σαν Πάολο στο φιλικό που θα δώσει η Νάπολι με τη Νις.Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο Μίλικ είναι πλέον οριστικά παίκτης της ιταλικής ομάδας και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει στην Τούμπα.

Έκλεισε το κεφάλαιο Άγιαξ για τον Μίλικ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ