ΠΑΟΚ

Έκλεισε Ρέι ο ΠΑΟΚ

Έκλεισε Ρέι ο ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκο Ρέι της Γοδόι Κρουζ είναι ο "εκλεκτός" του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα, όπως πρώτος μετέδωσε ο Αντώνης Τσακαλέας στον Sport24 Radio 103,3. Στο 1.800.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι ο "εκλεκτός" του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα, όπως πρώτος μετέδωσε ο Αντώνης Τσακαλέας στον Sport24 Radio 103,3. O "Δικέφαλος του Βορρά" ήρθε σε συμφωνία με τη Γοδόι Κρουζ για την απόκτηση του Αργεντινού γκολκίπερ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στο 1.800.000 ευρώ.

Ακόμη μία συζήτηση για το θέμα του τερματοφύλακα έγινε το βράδυ της Πέμπτης (6/7). Σε αυτή συμμετείχαν ο Λούμπος Μίχελ, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και ο Ιβάν Σαββίδης.

Εξετάστηκαν τα δεδομένα για τις τρεις περιπτώσεις των Γκιγέρμο Οτσόα, Ροντρίγκο Ρέι και Ντένις Μπόικο και τελικά οι τρεις άνδρες κατέληξαν στο να προχωρήσουν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον δεύτερο.

Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Ρέι, ο οποίος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές περίπου 400.000 ευρώ και η Γοδόι Κρουζ να πάρει ένα ποσό από 1,5 - 1,8 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης περίπου στο 20%.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ