ΠΑΟΚ

Εκδικάστηκε η έφεση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Εκδικάστηκε η έφεση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους Μαυρομάτη-Μπίρδα στη σημερινή (4/3) και στήριξε την επιχειρηματολογία της σε 3 άξονες.

Η έφεση που είχε κάνει ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος,κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας σύμφωνα με την οποία κακώς επιβλήθηκε πρόστιμο μόνο 20.000 ευρώ για το μεταλλικό αντικείμενο που χτύπησε τον Τσόρι Ντομίνγκες εκδικάστηκε το απόγευμα ενώπιον της Επιτροπής ΕΦέσεων της ΕΠΟ.

Ως γνωστό,ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας πρότεινε ποινή 120.000 ευρώ και τιμωρία δύο αγωνιστικών και ο επίσημος ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντικρούσει την συγκεκριμένη πρόταση.

ΟΙ δύο νομικοί του "Δικεφάλου", Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας στήριξαν την επιχειρηματολογία τους σε τρεις άξονες:

1. Υπήρξε μια και όχι δυο διακοπές πριν την εκτέλεση του κόρνερ (στη διάρκεια της οποίας δέχθηκε το αντικείμενο ο Ντομίνγκες) και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα,

2. Δεν υπήρξε σωματική βλάβη, όπως βεβαιώνει και ο γιατρός του αγώνα

3. Δεν συντρέχουν οι λόγοι βαρύτερης ποινής (αφού υπάρχει και το προηγούμενο των 7.000 ευρώ για τα αντικείμενα που δέχθηκε ο Γλύκος στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό) και το μόνο που επιτυγχάνεται με την έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα είναι η δημιουργία αισθήματος αδικίας και ανισονομίας.

Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ