ΠΑΟΚ

Έκανε βήμα προς τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η διαπραγμάτευση με τον Πόντους Βέρνμπλουμ στέλνει θετικά σημάδια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Τα οικονομικά δεδομένα και η κίνηση του Σουηδού που γεννά αισιοδοξία. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Τις μέρες που διανύουμε, ο Πόντους Βέρνμπλουμ και η γυναίκα του Νίνα, μαζί με τα δυο τους παιδιά κάνουν διακοπές στην Μαγιόρκα. Λίγες μέρες πριν, είχαν φροντίσει να πάρουν τα πράγματά τους από την Μόσχα και να τα στείλουν στη Σουηδία, δείχνοντας και στην πράξη ότι το κεφάλαιο Ρωσία έχει κλείσει για εκείνους.

Ο 32χρονος μέσος έχει αφήσει στους εκπροσώπους του τις επαφές με συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν και δεν βιάζεται να κάνει την τελική επιλογή του. Έχει αποδείξει άλλωστε στην καριέρα του ότι οι κινήσεις του είναι λίγες και μετρημένες. Τέσσερα χρόνια στην Γκέτεμποργκ, τρία στην Αλκμααρ και μία εξαετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο έμπειρος μέσος θέλει να παραμείνει στα επίπεδα μίας ομάδας που κυνηγά υψηλούς στόχους και ο ΠΑΟΚ σαφώς και του τα προσφέρει, περιμένοντας από εκείνον να φέρει στην Τούμπα τεχνογνωσία Champions League.

Οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις γίνονται σε προφορικό επίπεδο και ο ΠΑΟΚ ψάχνει την φόρμουλα που θα οδηγήσει στην τελική, επίσημη, κρούση. Έθεσε ως βάση διαπραγμάτευσης ένα συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατ. ευρώ τριετούς διάρκειας και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με την πλευρά Βέρνμπλουμ.

Χθες (24/5), έγινε μία κίνηση που δείχνει την θετική απόκριση του Σουηδού στην κρούση του ΠΑΟΚ. Οι ούτως ή άλλως υψηλές απαιτήσεις του έπεσαν λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, κυμαίνονται πλέον σε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 1,5 εκατ. ευρώ, ίσως να φτάνουν και στα 1,7 εκατομμύρια. Είναι ένα βήμα μπροστά στην διαπραγμάτευση και απόδειξη ότι οι δύο πλευρές βαδίζουν στον σωστό δρόμο.

Ο ΠΑΟΚ έχει χαράξει την δική του στρατηγική, μπορεί να τον δελεάσει όχι μόνο με αύξηση των πάγιων απολαβών αλλά μέσω διαφόρων μπόνους. Ο Βέρνμπλουμ είναι η πρώτη επιλογή, άλλωστε, για τη μεσαία γραμμή και εφόσον συνεχίσει να στέλνει θετικά μηνύματα δεν πρόκειται να τον προσπεράσει κανείς. Οι επόμενες μέρες αναμένονται με ενδιαφέρον.

Photo Credits: Eurokinissi

Last night with you #loveyou#happytogether#tenyearsandcounting #palma#palmademallorca

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Wernbloom (@ninawernbloom) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ