ΠΑΟΚ

Εισακούστηκαν τα "θέλω" του Λουτσέσκου

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ιβάν Σαββίδης, Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Οι θέσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη μεγάλη σύσκεψη για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρες. Ο Ρουμάνος θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του επιθετικού, δείχνει διάθεση να περιμένει τον Βέρνμπλουμ και βλέπει τα προκριματικά του Champions League ως συνέχεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν

Η σύσκεψη της Τρίτης (12/6) για τα μεταγραφικά του "Δικεφάλου" που έγινε στο "Μακεδονία Παλλάς" ήταν σημαντική και οι αποφάσεις που πάρθηκαν βασίζονται κυρίως στις εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κάτι που μοιάζει λογικό από τη στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης της οικογένειας Σαββίδη και το έργο του την περασμένη σεζόν θεωρείται απόλυτα επιτυχημένο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι υποθέσεις που κυνηγά εδώ και καιρό ο Δικέφαλος (του Πούκι και του Βέρνμπλουμ) και κατέθεσε τη δική του άποψη που φαίνεται να είναι σεβαστή από το μεγαλομετόχο. Σε ότι αφορά στο θέμα του Τέεμου Πούκι αποφασίστηκε από κοινού να κλείσει άμεσα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ο Λουτσέσκου θέλει να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα της απόκτησης ενός επιθετικού, αν είναι δυνατόν πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ώστε να είναι διαθέσιμος στα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League. Για αυτό και αναμένονται άμεσα εξελίξεις με τον Τέεμου Πούκι καθώς οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Φινλανδού είναι σε καλό σημείο, παρά τα όσα δηλώνει δημόσια ο εκπρόσωπος του.

Από την άλλη πλευρά στην υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ θα διαθέσει περισσότερο χρόνο. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου αλλά και ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρούν ότι ο Σουηδός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής της ομάδας τους. Και έτσι θα περιμένουν τον παίκτη να απαντήσει στην έτσι και αλλιώς υπερβατική οικονομική πρόταση που του έχει γίνει, χωρίς να θέσουν χρονικά όρια.

Σε ο,τι αφορά τα παιχνίδια του Champions League τουλάχιστον αυτά του δευτέρου προκριματικού γύρρο που θα γίνουν 24-25/7 και 31/7 ή 1/8 ο Λουτσέσκου ξεκαθάρισε ότι για αυτόν αποτελούν συνέχεια της περασμένης σεζόν. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θέλει να διαταραχθεί το ρόστερ που είχε στη διάθεση του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ όσο διεκδικεί την είσοδο του στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν θα συζητήσει προτάσεις για την παραχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών του. Μια απόφαση που αφορά σε ενδεχόμενα καθώς για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν σημαντικό ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναχωρήσει την Τετάρτη (13/6) για το Βουκουρέστι και υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει νέα σύσκεψη των ανθρώπων του Δικεφάλου στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ