ΠΑΟΚ

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του φίλου του ΠΑΟΚ

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του φίλου του ΠΑΟΚ

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 24χρονου Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου. Ζητήθηκε ακόμα και εξέταση μαρτύρων ανωμοτί.

Η είδηση του θανάτου του 24χρονου Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που συνοδεύτηκε από δημοσιεύματα που τον συνέδεσαν με την οπαδική βία οδήγησε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρο Τσόγκα, να δώσει εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση, να επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις, και σε περίπτωση που εντοπιστούν οι ύποπτοι να εξεταστούν ανωμοτί.

Η κινητικότητα από την πλευρά του Εισαγγελέα ήρθε μετά από τις αναφορές που έγιναν για το περιστατικό, σύμφωνα με τις οποίες ο 24χρονος φίλος του ΠΑΟΚ, περνούσε από τον χώρο των Πανεπιστημίων έπεσε σε ενέδρα αντιπάλων οπαδών και στην προσπάθειά του να διαφύγει διέσχισε κάθετα την οδό Αγ. Δημητρίου με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε διερχόμενο όχημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ