ΠΑΟΚ

Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Ίβιτς

Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Ίβιτς
ACTIONIMAGES

Ο Διευθυντής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του Ίβιτς μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Η ήττα από τον Ατρόμητο έφερε εξελίξεις στον ΠΑΟΚ οι οποίες ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μεταξύ άλλων ο Σέρβος προπονητής του "δικεφάλου του Βορρά" είχε κάνει λόγο για περίεργα λάθη από την πλευρά ορισμένων παικτών.

Το σύνολο το δηλώσεων του προκάλεσε την αντίδραση του Λάμπρου Τσόγκα.

Ο Διευθυντής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Για αυτό το λόγο θα περάσουν την πόρτα της Εισαγγελίας για να καταθέσουν τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς όσο και οι Μίχελ, Αθανασιάδης.

Αξίζει να τονίσουμε πως ήδη ο Βλάνταν Ίβιτς διευκρίνισε μετά το ματς με τα Τρίκαλα ότι δεν εννοούσε με τις δηλώσεις του ότι κάποιος έπαιξε στοίχημα ή κάτι παρόμοιο. " Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα διότι οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις. Είπα ότι κάποιος παίκτης δεν ήθελε να κερδίσουμε, και κάποιοι το συνέδεσαν με το στοίχημα. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο" ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ