ΠΑΟΚ

Είναι εκτός πλάνου ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Κωνσταντινίδης EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση-έκπληξη για πολλούς-του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην συμπεριλάβει τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό και η ανάρτηση του 23χρονου μπακ στο facebook που προκάλεσε σχόλια.

Λίγο πριν αρχίσει η φετινή σεζόν και έχοντας 20 συμμετοχές στην Ομόνοια ως δανεικός την προηγούμενη, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είχε δηλώσει δημόσια ότι έχει ενημερωθεί πως υπολογίζεται στον φετινό ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία στην Ολλανδία ήρθε να του δώσει την πρώτη "κρυάδα", καθώς ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δεν έδειχνε να τον υπολογίζει και δεν του έδινε χρόνο στα φιλικά παιχνίδια.

Ήταν τότε που ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο ατζέντης του, άρχισε επαφές με ομάδες του εξωτερικού με στόχο να φέρει πρόταση στον ΠΑΟΚ. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου φάνηκε να φέρνει και αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του 23χρονου μπακ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως έκανε και με άλλους παίκτες που ήταν εκτός πλανου Στανόγιεβιτς, έστειλε στον Κορινιώτη άσο το μήνυμα ότι θα έπαιρνε τις ευκαιρίες που περίμενε για να δείξει το ταλέντο του. Ο Κωνσταντινίδης, με 53 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ από το 2012 όταν πρωτόπαιξε, πήρε ευκαιρία στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο), η αλήθεια, όμως, είναι (και αυτό ήταν φυσιολογικό) ότι φάνηκε επηρεασμένος από την έλλειψη ρυθμού.

Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, υπήρχε η σκέψη ο "Κοστάντζα" (το παρατσούκλι του) να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Λεβαδειακό, στο πρώτο ματς του Κυπέλλου.

Τελικά, ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ επέλεξε να τον αφήσει εκτος αποστολής, αφού επέλεξε να έχει τον Λέο Μάτος σ' αυτή, γεγονός που προφανώς δεν άρεσε στον 23χρονο μπακ.

Μάλιστα, η ανακοίνωση της αποστολής συνδυάστηκε με μία ανάρτησή του στο facebook, που, όπως ήταν λογικό, συνδέθηκε από όλους όσοι την διάβασαν με την απόφαση να μείνει εκτός 18άδας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Δύσκολο ρούχο το παντελόνι. Πολλοί το φορούν, λίγοι το τιμούν". Το αν ήταν πικρία της στιγμής ή κάτι άλλο θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Όπως επίσης και ποιες είναι οι σκέψεις τουπΡαζβάν Λουτσέσκου για τον Κορινιώτη μπακ.

Είναι εκτός πλάνου ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης;
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ