ΠΑΟΚ

"Είμαστε σε σοβαρή διαπραγμάτευση"

"Είμαστε σε σοβαρή διαπραγμάτευση"
Τούντορ

Τι ανέφερε ο Ιγκόρ Τούντορ στο στενό περιβάλλον του για τις συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Τι προκύπτει από το περιβάλλον του Δικέφαλου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ απασχολεί από χθες το βράδυ πολύ έντονα τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου τόσο στην Κροατία, όσο και στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι, μάλιστα, ότι οι περισσότερες (από τις λίγες, ούτως ή άλλως, πληροφορίες) προκύπτουν από το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων στο Σπλιτ, καθώς η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη σιγή.

Τι λένε, λοιπόν, οι Κρόατες; Οι περισσότεροι με τους οποίους μιλήσαμε επικαλούνται πολύ σύντομες συνομιλίες που έχει ο 37χρονος τεχνικός με το στενό του περιβάλλον. "Είμαστε σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Αυτά μόνο" ανέφερε σε πολύ στενό του φίλο του ο Τούντορ.

"Υπάρχουν επαφές και σήμερα, δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποιο μέρος, αν γίνονται στη Θεσσαλονίκη ή αλλού. Ίσως να συμμετέχει και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Σαββίδης" μας είπε ο ρεπόρτερ, Τόμισλαβ Γκάμπελιτς, ενώ ο Βέντραν Πάβισιτς που καλύπτει το ρεπορτάζ της Χάιντουκ μας υπογράμμισε ότι εδώ και δύο μέρες ο Τούντορ λείπει από το Σλπιτ.

Επιπλέον, στην Κροταία λένε ότι ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές, ενώ κι αυτοί δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το τιμ των συνεργατών του.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν, πάντως, είναι πως αν συμφωνήσει, δεν θα φέρει δικό του προπονητή τερματοφυλάκων και ίσως αρκεστεί σε ένα βοηθό και έναν γυμναστή. Σημειώνουμε ότι οι δύο βοηθοί του στην Χάιντουκ ήταν οι Βούκας και Βούτσκο και ο γυμναστής του, που σημειωτέον είναι ελεύθερος και αυτός μετά τη λύση συνεργασίας με την Χάιντουκ, ο Μπόρις Πέιρεκ.

Όχι άμεσα ανακοινώσεις

Σε όλα τα παραπάνω, ο ΠΑΟΚ απαντά με σιγή ασυρμάτου και το μόνο που προκύπτει ως πληροφορία από το περιβάλλον της ομάδας είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν ανακοινώσεις σήμερα.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι ο Φραν Άρνεσεν πρόκειται να επιστρέψει σήμερα στη Δανία, καθώς αύριο πρόκειται να σχολιάσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Σερβία για το Kanal5.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ