ΠΑΟΚ

"Είμαστε πρώτοι και θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος και ο τιμ μάναζτερ της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, επανέλαβαν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει συγκεντρώσει 61 βαθμούς και μίλησαν για όσα έγινα στα αποδυτήρια της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ-1 μίλησαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Παντελής Κωνσταντινίδης επιμένοντας στην επιχειρηματολογία που ανέπτυξε και το Σάββατο ο Ραζβάν Λουτσέσκου ότι ο ΠΑΟΚ έχει 61 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο.

Τόνισαν ότι είναι άδικο ο τίτλος να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες και αναφέρθηκαν και στο τι έγινε το βράδυ του πολυσυζητημένου ντέρμπι με την ΑΕΚ:

Για την βαθμολογία και την δικαστική μάχη που την καθορίζει :
"Η βαθμολογία του αγωνιστικού χώρου δείχνει τον ΠΑΟΚ να έχει 61 βαθμούς. Δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό μέχρι να βγουν αποφάσεις από δικαστήρια, από εκεί όπου δεν πρέπει να κρίνονται τα πρωταθλήματα. Μέχρι να συμβεί αυτό τον τελευταίο μήνα είμαστε αναγκασμένοι να βγαίνουμε εμείς οι εκπρόσωποι τύπου και οι παράγοντες των ομάδων να μιλάμε.

Έχουμε 61 βαθμούς με έναν αγώνα λιγότερο, οπότε μας έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό. Ό,τι έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ εντός γηπέδου είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι από την αρχή της σεζόν, με πολλή προσπάθεια από παίκτες και προπονητή. Δεν εκβίασαν, δεν έκλεψαν κάτι. Έδωσαν τη δική τους μάχη, παρά το κακό ξεκίνημα, βρίσκονται στην κορυφή και ευελπιστούμε να είναι νικηφόρα τα τελευταία ματς και να μείνουμε εκεί".

Για συλλαλητήριο των οπαδών:
"Εμείς πρέπει να αφουγκραζόμαστε το συναίσθημα στην πόλη μας, στην έδρα μας. Τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα από το αίσθημα αδικίας που επικρατεί, από το γεγονός ότι αυτή η ομάδα βρέθηκε να κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση από δικαστικές αποφάσεις, ακατανόητες, προϊόν συμπεριφοράς που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Πώς μπορούν οι διαιτητές να αφήνουν με τεράστιες ασάφειες να κρίνονται ματς.

Ο κύριος Κομίνης από το 90ο λεπτό του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ενός αγώνα που έδινε ξεκάθαρο φαβορί για τίτλο, ενώ εκείνος και ο βοηθός Ποντίκης τρέχουν προς τη σέντρα μετά το γκολ του Βαρέλα, αποφάσισε χωρίς παρεμβολή άλλου για 6-7 λεπτά να σταματήσει και να συζητήσει δίνονται την αίσθηση ότι κάτι πάνε να μαγειρέψουν.

Και αυτό επιβεβαιώθηκε και με το φύλλο αγώνα που παρέδωσαν τρεις ώρες μετά. Γιατί δεν εμφανίζεται, όπως είναι ηθική υποχρέωσή του στα δικαστήρια, να εξηγήσει την εικόνα που σφυρίζει για να βγούνε οι ομάδες στο γήπεδο; Όταν ο κ. Ποντίκης έχει φορέσει την ενδοεπικοινωνία και κρατά το σημαιάκι;".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και νομικά σε βάρος των Αρετόπουλου, Κομίνη:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ κινείται σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο αγωνιστικό κυνηγώντας την πρώτη θέση ως το τέλος. Έχουμε τρία παιχνίδια δύσκολα, είμαστε πρωτοπόροι και θέλουμε να μείνουμε. Το δεύτερο είναι το δικαστικό κομμάτι. Αδίκως θεωρούμε ότι πρέπει να κριθεί εκεί το πρωτάθλημα. Αισθάνομαι ότι αυτές τις συμπεριφορές θα τις βρουν μπροστά τους. Τα όποια λάθη κάνουν σε στρατηγικά ζητήματα, τα πληρώνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πιστεύουμε ότι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Και εναντίον μας προσπάθησαν να παρουσιάσουν μία εικόνα, εμείς δώσαμε τη συνολική εικόνα ένα υλικό τεσσάρων ωρών. Εκεί φαίνεται αν η απόφαση του Κομίνη να διακόψει το παιχνίδι είναι προσωρινή. Η αλήθεια είναι μία".

O Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε:

Για το αν είναι δύσκολο να πειστούν οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι:
"Δεν είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μηνύματα σε μία ομάδα που από την αρχή έχει βάλει στόχο να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, Και να τους πεις ότι αν κερδίζουν τα παιχνίδια θα πάρουν και το πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα χαρτιά και τα δικαστήρια. Η ομάδα έχει 61 βαθμούς και πρέπει να κερδίσει τα τελευταία ματς για να μείνει στην κορυφή. Τα παιδιά ξέρουν μέσα τους ότι είναι στην κορυφή και πιστεύω με τον ίδιο τρόπο που αγωνίζονται θα συνεχίσουν να το κάνουν".

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:
"Έχουμε κάτι ευχάριστο, υπάρχουν τα βίντεο και το λέω γιατί πέρυσι στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς είχαν εξαφανιστεί. Εμείς δίνουμε τα βίντεο, δίνουμε τα πάντα να βλέπουν όλοι τι έχει συμβεί και να λαμβάνονται οι αποφάσεις που πρέπει. Είναι ξεκάθαρο τι συνέβη. Υπάρχει ένας διαιτητής που μπαίνει στα αποδυτήρια και μετά από λίγο τον ακολουθούν οι παίκτες της ΑΕΚ χαλαροί, άνετοι συνομιλώντας.

Μέσα στα αποδυτήρια δεν έγινε το παραμικρό, οιι παίκτες συνομιλούν μεταξύ τους, παίκτες από ίδιες χώρες. Κάποια στιγμή ο Κομίνης, όπως φαίνεται στο βίντεο, σφύριξε για την έναρξη του αγώνα. Οι παίκτες μας έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο. Περιμέναμε και τους παίκτες της ΑΕΚ, ήρθαν όμως ιθύνοντες της ομάδας και απλά δηλώσαν ότι δεν θα κατεβούμε γιατί δεν θέλουμε να παίξουμε".

Για το αν το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει μπροστά ή πίσω::
"Με αυτό τον τρόπο γίνονται βήματα πίσω, γιατί νιώθεις ότι καθημερινά μπορεί να γίνουν πράγματα με τον χειρότερο τρόπο. Να κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο, είναι σε απογοητευτική κατάσταση, πρέπει να σεβαστούμε τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών και τα παιχνίδια να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Κανονικά πρέπει να πάμε και πιο πίσω, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το τι έχουμε ακούσει από τότε απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Θλίβομαι γιατί συνέβησαν αυτά μετά από 33 χρόνια. Είμαστε πρώτοι, περιμένουμε με αγωνία να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και πλέον περιμένουμε και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ