ΠΑΟΚ

"Είμαστε πάντα σε επαφή με τον Φρανκ Άρνεσεν"

"Είμαστε πάντα σε επαφή με τον Φρανκ Άρνεσεν"

Ο ατζέντης του Άρτιομς Ρούντνεβς μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για τις συζητήσεις με τον Φρανκ Άρνεσεν σχετικά με ενδεχόμενη μετεγγραφή του Λετονού φορ του Αμβούργου στον ΠΑΟΚ

Ο Άλεν Αουγκούστινσιτς, μάνατζερ του Λετονού φορ του Αμβούργου, Άρτιομς Ρούντνεβς, μίλησε στη "Real News" και επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Φρανκ Άρνεσεν για ενδεχόμενη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή στον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο ίδιος τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ως τώρα, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο 27χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα και θα κοιτάξει το μέλλον του.

" Είμαστε πάντα σε επαφή με τον Φρανκ Άρνεσεν. Γνωρίζει καλά τον Άρτιομς, αφού αυτός τον έφερε στη Γερμανία με μεταγραφή από τη Λεχ Πόζναν και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να αφορά τον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση στο Αμβούργο είναι περίπλοκη, αλλά ο παίκτης θέλει να μείνει εκεί μαζί με την οικογένειά του.

Είναι αλήθεια ότι το Αμβούργο θέλει να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας, όμως ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και δεν είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη σημερινή ομάδα του και στη συνέχεια να εξετάσει άλλες προοπτικές για το μέλλον του", ανέφερε ο Αουγκούστινσιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ