ΠΑΟΚ

"Είμαστε φίλοι, αλλά διακυβεύονται πολλά"

"Είμαστε φίλοι, αλλά διακυβεύονται πολλά"

Κόνκα, Μίκοβιτς και Βόϊτους "προειδοποιούν" τον Ρόμπερτ Μακ ενόψει των αναμετρήσεων της Σπαρτάκ Τρνάβα με τον ΠΑΟΚ και παράλληλα παραδέχονται τις ικανότητες του Σλοβάκου άσου.

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Τρνάβα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Σλοβακία και για το γεγονός ότι στον Δικέφαλο αγωνίζεται ένας Σλοβάκος ποδοσφαιριστής, ο Ρόμπερτ Μακ.

Τρεις παίκτες της Σπαρτάκ, μάλιστα, οι Κόνκα, Μίκοβιτς και Βόϊτους, αφού τόνισαν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα " pluska.sk" ότι είναι σίγουροι πως ο Μακ θα απασχολήσει αρκετά την αμυνά τους "προκάλεσαν" τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, λέγοντας, συγκεκριμένα, ότι θα κάνουν τα πάντα για του αποδείξουν ότι στη Σλοβακία μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι στην Ελλάδα.

"Του είπα ότι δεν θα μπαίνει πάντα εμπόδιο στους στόχους μας",είπε αρχικά γελώντας ο Βόϊτους και συνέχισε

"Ο Μακ είναι αρκετά γρήγορος και θα απασχολήσει σίγουρα την άμυνα μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Ελπίζω να του δείξω ότι στη Σλοβακία μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι στην Ελλάδα".

"Γνωρίζω τον Μακ. Προσπαθεί πάντα να παίζει το ένας εναντίον ενός, όπως κάνει και στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να είμαστε εμείς ευτυχισμένοι στο τέλος. Τώρα, εύχομαι να μην σκοράρει κανένα γκολ",τόνισε από την πλευρά του ο Μάρτιν Μίκοβιτς, ενώ, τέλος, ο αμυντικός της Σπαρτάκ, Μάτιους Κόνκα, σημείωσε:

"Είναι πολύ "ενοχλητικός" παίκτης και εξαιρετικά γρήγορος. Είμαστε φίλοι, αλλά διακυβεύονται πολλά. Στο γήπεδο του εύχομαι να μην είναι καλότυχος".

"Είμαστε φίλοι, αλλά διακυβεύονται πολλά"

Συνέχισαν με αποκατάσταση Κλάους, Γλύκος

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και το Σάββατο (25/7) στο γήπεδο. Ο Ίγκορ Τούντορ έριξε το βάρος στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενεργητικής αποκατάστασης για τους πιο επιβαρυμένους, αλλά και στις ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Γλύκος, Κλάους ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς η αυριανή (26/7) προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 το απόγευμα στην Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ