ΠΑΟΚ

Εικόνες και videos: Η ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Εικόνες και videos: Η ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Τούμπα

Η ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (19/10) έδωσε... ζωή έξω από την Τούμπα. Γεμάτες καφετέριες, 21 καντίνες, σεφτέ από τους πωλητές αφρολέξ και αποθέωση στους παίκτες. (PHOTOS, VIDEOS)

Η απόφαση του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε ανοικτή προπόνηση την Πέμπτη (19/10) δεν ικανοποίησε μόνο τους φιλάθλους του, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για πρώτη φορά μετά από 64 ημέρες, αλλά και μια σειρά από επαγγελματίες που σε ένα βαθμό εξαρτώνται και από την πορεία του Δικεφάλου του βορρά.

Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6:00 και από τις 4:30, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας είχαν σταθμεύσει 21 καντίνες από ανθρώπους του μεροκάματου που, όπως έλεγαν και οι ίδιοι, έχουν πληγεί από την διπλή απουσία του ΠΑΟΚ, καθώς οι ασπρόμαυροι όχι μόνο μετρούν σερί αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, αλλά έμειναν και εκτός της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, σε βραδιές που θα γέμιζε το γήπεδο, αλλά και ο οικογενειακός τους κουμπαράς.

Εικόνες και videos: Η ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και οι καφετέριες της περιοχής, που γέμισαν από νωρίς το μεσημέρι με φιλάθλους που... έριξαν άγκυρα στη περιοχή γύρω από το στάδιο μέχρι να βρεθούν στην κλασική τους θέση στο τσιμέντο της Τούμπας. Ακόμα και οι πωλητές αφρολέξ έκαναν σεφτέ στο ταμείο τους, κυρίως από την διάθεση των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν συνηθίσει να αγοράζουν μαξιλαράκι.

Εικόνες και videos: Η ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Οι παίκτες πρέπει πάντα να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις που γίνεται η προπόνηση τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξή της, και οι περισσότεροι εξ΄αυτών χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να καλύψουν τα 20-30 μέτρα που χωρίζουν το πάρκινγκ του γηπέδου από την είσοδο των αποδυτηρίων, καθώς δεν χάλασαν κανένα χατήρι για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ