ΠΑΟΚ

Ειδικό πρόγραμμα για Τζιόλη

Ειδικό πρόγραμμα για Τζιόλη
Κίτσιου Τζιόλης INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνεχίζει με ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο ξεκίνησε τρέξιμο. (VIDEO)

Προπόνηση υπήρχε για τον ΠΑΟΚ το πρωί της Δευτέρας και οι παίκτες δούλεψαν σε εκρηκτικότητα και ταχυδύναμη με μπάλα σε δύο σύνθετες ασκήσεις, οι οποίες περιελάμβαναν πάσες, γεμίσματα από τα πλάγια και τελειώματα με σουτ ή κεφαλιά στην κίνηση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διπλό ενώ όσον αφορά την κατάσταση παικτών της ομάδας, ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο τελευταίος, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ, εφόσον βέβαια είναι καλά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει (έτσι είναι στραμμένο πάνω του το ενδιαφέρον για το πότε θα ανεβάσει στροφές).

Από εκεί και πέρα οιΡόμπερτ Μακ,Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Στέλιος Ποζατζίδης έκαναν ατομικό, οΓιώργος Τζαβέλλαςπραγματοποίησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Χέντβιγκες Μαντούροξεκίνησε τρέξιμο και οΣτέλιος Πόζογλου έμεινε στο γυμναστήριο. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το μεσημέρι της Τρίτης στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μινσκ με πτήση τσάρτερ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ