ΠΑΟΚ

Ειδικό πρόγραμμα για Τζιόλη

Ειδικό πρόγραμμα για Τζιόλη
Τζιόλης INTIME SPORTS

Ξεκουράστηκε την Παρασκευή ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ξεχωριστό πρόγραμμα οι Λέοβατς, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου. Αναλυτικά η προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Προπόνηση υπήρχε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Κανονικά συμμετείχε στις ασκήσεις ο Γκόικο Τσίμιροτ ενώ οι Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Μυστακίδης και Λέοβατς ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης και θα φανεί αύριο αν υπολογίζονται από τον Τούντορ για το ματς με τον Αστέρα.

Οι Κάτσε και Μπερμπάτοφ έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία ενώ ειδικό πρόγραμμα υπήρχε για τον Αλέξανδρος Τζιόλης προκειμένου να ξεκουραστεί και να πάρει ανάσες. Τέλος, ο Ερικ Σάμπο μετέβη στην Σλοβακία.

Βραβεύεται το Σάββατο ο Ροντρίγκες

Η ΠΑΕ αναφέρει για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ: "Ο Γκάρι Ροντρίγκες για την εμφάνισή του στο ντέρμπι κόντρα στους Πράσινους έλαβε συνολικά τρεις ατομικούς τίτλους καθώς πέρα από MVP της αγωνιστικής, αναδείχθηκε Vodafone MVP του αγώνα μέσα από την ψηφοφορία των εκπροσώπων του Τύπου, αλλά και Fans’ Man of the Match, όντας η πρώτη επιλογή του κοινού του paokfc.gr.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ταχύτατος ακραίος σαρώνει σε ατομικούς τίτλους καθώς είχε λάβει και τα τρία αντίστοιχα βραβεία για την εμφάνιση του στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Τούμπα κόντρα στην ΑΕΚ. Η βράβευσή του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου στις 17:00 στο Makedonia Palace".

"Θα καταστρέψουμε και τον Παππά και τον Αστέρα"

Ειδικό πρόγραμμα για Τζιόλη

Ο Γιώργος Σαββίδης "ανέβασε" στο instagram μια φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα (σ.σ. έχει γενέθλια σήμερα) από τότε που εκείνος είχε παίξει στην Τούμπα και είχε μιλήσει με εγκωμιαστικά σχόλια για την ατμόσφαιρα του γηπέδου των "ασπρόμαυρων". Ενας οπαδός του ΠΑΟΚ μετέφερε στον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ: "Προστατέψτε την ομάδα από τον διαιτητή Παππά (σ.σ. θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Αστέρας-ΠΑΟΚ)". Τι απάντησε ο Σαββίδης; "Αν παίξουμε το παιχνίδι μας, κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ελπίζω πως θα καταστρέψουμε και τον Παππά και τον Αστέρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ