ΠΑΟΚ

Είδε την Κ15 του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Είδε την Κ15 του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε στην Ρωσία το παιχνίδι των μικρών του ΠΑΟΚ απέναντι στην Πονεντέλνικα.

Από... κοντά είδε την Κ15 του ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος με την ευκαιρία της παρουσίας των "μικρών" του "Δικεφάλου" στο Ροστόφ για τουρνουά που διεξάγεται, παρακολούθησε το ματς με την Πονεντέλνικα την οποία οι "ασπρόμαυροι" νίκησαν με 1-0.

Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει:

"Με νίκη 1-0 επί της F.A V. Ponedelnika, υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδη, ξεκίνησε η ομάδα Κ-15 τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου, που διεξάγεται στην πόλη Rostov.

Η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ήταν πολύ καλύτερη σ' όλη τη διάρκεια της 60λεπτης αναμέτρησης και έφτασε στη νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 34ο λεπτό ο Χαζαρίδης , ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Καπρέτσου.

Η αρχική ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.:

Τοπουζλής, Χαραλαμπίδης, Παραστατίδης, Χαζαρίδης, Πασπαλάς, Κυριλίδης, Καρασαββίδης, Καπρέτσος, Κωνσταντίνου, Αλ Νατζάρ Μπασί, Λιάπτσης.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι: Δέδας, Νέστορας, Ζαμπέτης, Κουτούσης, Παναγιωτίδης. Καραμπέκιος.

Αύριο στις 12.00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Rostov, ενώ σήμερα το απόγευμα τα 22 μέλη της αποστολής παρακολούθησαν τον αγώνα του Ρωσικού πρωταθλήματος Rostov - Dinamo Moskow".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ