ΠΑΟΚ

Εγκωμίτης: "Τραβούσα βίντεο τον κόσμο του ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ
Εγκωμίτης INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Γιώτης Εγκωμίτης, που βρέθηκε στην Τούμπα για το παιχνίδι του "Δικεφάλου" με τον Ντόρτμουντ. Αναφέρθηκε στο ματς, στο καλό στήσιμο του ΠΑΟΚ, στον κόσμο, αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στον ArenaFM 89.4 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώτης Εγκωμίτης, που βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του "Δικεφάλου" με τον Ντόρτμουντ. Αναφέρθηκε στο χθεσινό (1/10) ματς, στο καλό στήσιμο του ΠΑΟΚ, στον εκπληκτικό κόσμο αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"«Η Ντόρτμουντ είναι μια εκπληκτική ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί τόσο στην Γερμανία όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι στάθηκε καλά και πέτυχε το σκοπό του. Το παιχνίδι με την Κρασνοντάρ θα είναι πολύ σημαντικό για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου κανόνισε τις προσκλήσεις, συνάντησα αρκετούς φίλους σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα", είπε αρχικά και συνέχισε για το ποιον ξεχώρισε στο παιχνίδι αλλά και το γκολ που δέχτηκε:

"Δεν θέλω να σταθώ σε κάποιο πρόσωπο, ήταν μια ομαδική προσπάθεια , ο ΠΑΟΚ έπαιξα σαν ομάδα. Αντιμετώπισε πολύ σωστά την Γερμανική ομάδα, έκλεισε καλά τους χώρους και κατάφερε να βάλει και το γκολ. Το γκολ αυτό δεν έπρεπε να το δεχτούνε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού: "Με στεναχώρησε πολύ αυτό που έγινε στο τέλος, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Δεν αγαπάνε την ομάδα όσοι κάνουνε αυτά τα πράγματα. Να φωνάζεις για την ομάδα, να χειροκροτάς, να εμψυχώνεις αλλά μέχρι εκεί. Είναι λίγοι αυτοί που τα κάνουν και χθες είδαμε και την αντίδραση. Ο κόσμος πάντως ήταν εκπληκτικός, εγώ τραβούσα βίντεο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε δυο μέρες ξεκούραση παρά πάνω. Είδαμε όλοι τι υπερπροσπάθεια έκανε ο ΠΑΟΚ χθες. Με την βοήθεια του κόσμου νομίζω ότι η ομάδα θα πάρει έξτρα ώθηση και μπορεί να φτάσει στην νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ