ΠΑΟΚ

Εγκεφαλικά νεκρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, οπαδοί MOTIONTEAM

Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο 24χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθεια να αποφύγει επίθεση αγνώστων μετά τη λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Εγκεφαλικά νεκρός θεωρείται ο 24χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου, που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος την περασμένη Πέμπτη.

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου διακομίστηκε ο 24χρονος αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να ξεφύγει από αγνώστους, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, διέσχισε κάθετα τον οδικό άξονα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Λίγο νωρίτερα, κοντά στο ίδιο σημείο, τέσσερις οπαδοί του "Δικεφάλου του Βορρά", που κινούνταν σε ζεύγη, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους, με διαφορά λίγων λεπτών από τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου.

Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια τους αφαίρεσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ, που έφεραν πάνω τους.

Δύο 21χρονοι εξ αυτών, αλλά κι ένας 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, thestival

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ