ΠΑΟΚ

"Έφυγε" ο Σεργιαννίδης του ΠΑΟΚ της χρυσής εποχής

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΑΟΚ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης, πρόεδρος και γενικός γραμματέας στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του '70 πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ΠΑΟΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών από ανακοπή καρδιάς. Ο αείμνηστος παράγοντας υπήρξε πρόεδρος και γενικός γραμματέας της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του 1970.

Όπως έγινε γνωστό, η σωρός του θα εκτεθεί σε προσκύνηση από τις 10 στη Μητρόπολη Κιλκίς απ' όπου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η εκφορά της, ενώ θα ενταφιασθεί στο κοιμητήριο του Σταυροχωρίου, έδρας της ΒΙΠΕ Κιλκίς.

Οι οικείοι του απευθύνουν παράκληση, αντί στεφάνων στην σορό του να κατατεθούν χρηματικά ποσά στον υπ” αριθμόν 6222030021007 λογαριασμό της Τραπέζης Πειραιώς υπέρ αναγκών του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.

Φτωχότερη η οικογένεια του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

" Κατά πολύ φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς ο Βασίλης Σεργιαννίδης σε ηλικία 79 ετών.

Ο Σεργιαννίδης υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες της σύγχρονης ιστορίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμορφώνοντας από τη θέση του γενικού γραμματέα του Συλλόγου την φιλοσοφία που καθιέρωσε τον Δικέφαλο στη «χρυσή» δεκαετία του 1970.Ακόμη και εκτός διοικητικών θέσεων οΒασίλης Σεργιαννίδηςυπήρξε αρωγός στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα βοήθησε στην διαμόρφωση του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία.

ΟΙβάν Σαββίδηςκαι το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 06.07 στη Μητρόπολη Κιλκίς, στις 12:00".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ