ΠΑΟΚ

Έφυγε με... κόκκινο ο Τζαβέλας!

Έφυγε με... κόκκινο ο Τζαβέλας!
Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Έντονες οι αποδοκιμασίες που άκουσε ο Γιώργος Τζαβέλλας κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα, μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Αναγκάστηκε να φύγει με... κόκκινο!

Τις πιο δύσκολες στιγμές από την ημέρα που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ έζησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αμυντικός του "Δικέφαλου", ο οποίος αποδοκιμαζόταν έντονα από τους οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, έφυγε... με κόκκινο από την Τούμπα.

Αναγκάστηκε να μην σταματήσει στο φανάρι έξω από το γήπεδο, αφού τον ακολουθούσαν αρκετοί εξοργισμένοι οπαδοί!

Συμπλήρωσε κάρτες ο Κάτσε

Τη 10ηκίτρινη κάρτα για τη φετινή σεζόν δέχτηκε ο Έργκις Κάτσε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με συνέπεια ο νεαρός μέσος να μην τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη για τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Επίσης, ο Αλβανός χαφ θα λείψει και από μία αναμέτρηση της νέας σεζόν, πράγμα που θα μπορούσε να αποφύγει εάν επιδίωκε να δεχτεί κόκκινη κάρτα ώστε να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Κωνσταντινίδης: "Η ομάδα απέτυχε πλήρως"

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Ατρόμητο τόνισε πως ο ΠΑΟΚ απέτυχε πλήρως. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Ό,τι και να πούμε έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η ομάδα απέτυχε πλήρως. Υπάρχει κίνδυνος να τερματίσουμε τελευταίοι. Έστω και τώρα πρέπει να πάμε στην Τρίπολη και να βγάλουμε πείσμα. Δεν πρέπει να υπάρξουν βιαστικές αποφάσεις. Είμαστε οι ίδιοι παίκτες που ο κόσμος μας αποθέωνε πριν λίγους μήνες. Το τι έφταιξε πρέπει να το αναλύσουν οι υπεύθυνοι και εμείς. Προσωπικά εύχομαι να μην ξανάρθει τέτοια χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια. Από την αρχή της χρονιάς όλο μιλάμε. Πρέπει να βγάλουμε τον εγωισμό μας στο γήπεδο".

Έντονα προβληματισμένος ο Άρνεσεν

Μια φωτογραφία που μπορεί να ερμηνεύσει όσα σκεφτόταν ο Φρανκ Άρνεσεν την ώρα που παρακολουθούσε την απογοητευτική εικόνα της ομάδας του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Δανός, νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, φαίνεται… σκασμένος, με όλη τη σημασία της λέξης, από την εικόνα που αντίκρισε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Και αν αναλογιστεί κανείς πως ο Άρνεσεν βρίσκεται στην Ελλάδα μόλις μία εβδομάδα, αντιλαμβάνεται πως μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι από το μικρό δείγμα γραφής που πρόλαβε να δει σε τρεις αγώνες στην Ελλάδα. Τρεις ήττες του ΠΑΟΚ (δύο από Παναθηναϊκό και μία από Ατρόμητο) με τους «ασπρόμαυρους» να μη σκοράρουν ούτε ένα γκολ και να παρουσιάζονται αποκαρδιωτικοί.

Ο Δανός καταλαβαίνει πως έχει αρκετή δουλειά μπροστά του και πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ, για να μπορεί και ο ίδιος να βλέπει τους αγώνες πιο… ήρεμος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ