ΠΑΟΚ

Έφυγε από το γήπεδο ο Μπερμπάτοφ στην αλλαγή!

Έφυγε από το γήπεδο ο Μπερμπάτοφ στην αλλαγή!
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αντικαταστάθηκε στο 71ό λεπτό από τον Ίγκορ Τούντορ κι έφυγε κατευθείαν από το γήπεδο πηγαίνοντας σπίτι του. Δεν κοίταξε καν προς το πάγκο, ο Βούλγαρος. (VIDEO)

Ο Ίγκορ Τούντορ αντικατέστησε τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στο ματς με την Γκαμπάλα με τον Βούλγαρο επιθετικό να αποχωρεί από την Τούμπα, με προορισμό το σπίτι του. Η ενημέρωση ήταν ότι ο Μπερμπάτοφ ένιωθε ενοχλήσεις γι' αυτό και ο Κροάτης τεχνικός πέρασε στη θέση του τον Μυστακίδη.

Βέβαια κατά τη συνέντευξη Τύπου, η οποία ακολούθησε της αναμέτρησης, ο Ίγκορ Τούντορ αιτιολόγησε την αντικατάσταση του Μπερμπάτοφ, ως εξής:

"Δεν θεωρώ ότι ο Μπερμπάτοφ έδειξε ασέβεια. Αρκετές φορές υπάρχουν παίκτες που μπορεί να είναι θυμωμένοι από το τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Τον έκανα αλλαγή επειδή προερχόταν από ένα παιχνίδι πριν από τέσσερις μέρες που είχε αγωνιστεί 90 λεπτά. Ήταν από τραυματισμό, διέκρινα πως είναι λίγο κουρασμένος. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να βάλω έναν φρέσκο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό έβαλα τον Μυστακίδη., είπε ο Κροάτης τεχνικός κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο δεν κοίταξε προς τον πάγκο της ομάδας και μονολογούσε στη μητρική του γλώσσα. Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά, ο Βούλγαρος έφυγε κατευθείαν για το σπίτι του και δεν έμεινε στα αποδυτήρια για να κάνει ντους.

Ακόμη και τηλεοπτικό συνεργείο από τη γειτονική Βουλγαρία που προσπάθησε να του μιλήσει, αλλά δεν κατέστη εφικτό. Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πλευρά του ΠΑΟΚ σημειώνουν πως ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έχει δικαίωμα να πηγαίνει στα αποδυτήρια αν θέλει μετά από αλλαγή και να μιλά όποτε και όπου επιθυμεί ο ίδιος.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο με την αλλαγή του Μπερμπάτοφ, ο οποίος αρχικά δεν δίνει το χέρι στον Σάμπο αν και στη συνέχεια χειροκροτά τον κόσμο:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ