ΠΑΟΚ

Έφτασε και υπογράφει ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ

Έφτασε και υπογράφει ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγιεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς ο Γκόικο Τσίμιροτ είναι στη Θεσσαλονίκη και μέχρι την Δευτέρα (17/8) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα της απόκτησης του Γκόικο Τσίμιροτ φαίνεται να είναι στην τελική ευθεία για τον ΠΑΟΚ... Οπως προκύπτει από τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγιεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς ο παίκτης είναι στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο "Μακεδονία Παλλάς".

Μάλιστα τονίζεται από τον Ιμπράκοβιτς πως ο Τσίμιροτ μέχρι την Δευτέρα (17/8) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και έτσι θα ανήκει και τυπικά στους "ασπρόμαυρους". Θυμίζουμε πως πριν λίγα 24ωρα η ΠΑΕ κρατούσε χαμηλούς τόνους στα όσα έλεγαν οι Βόσνιοι περί μετακίνησης του παίκτη στον "Δικέφαλο".

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τσίμιροτ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και τονίζουν πως αν όλα πάνε καλά και επιτευχθεί η συμφωνία, ο παίκτης την Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις όπως και ο Άντονις.

Η περίπτωση Ομπρανιάκ

Για τον ΛουντοβίκΟμπρανιάκ και τον ΠΑΟΚ γράφει η ιστοσελίδα kicker.de. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο Πολωνός είναι στην λίστα της Σταντάρ Λιέγης και "Δικεφάλου". Ο Ομπρανιάκ (είναι μεσοεπιθετικός) μέσα στο 2015 αγωνίστηκε στην Ρίζεσπορ ως δανεικός από την Βέρντερ Βρέμης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ