ΠΑΟΚ

Έφεση με έμφαση στο video από τα αποδυτήρια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ καταθέτει σήμερα την έφεση για την υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα επιμείνει πολύ στο υλικό από το κλειστό κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ στα αποδυτήρια. Σημαιοφορίδης: "Πλέον έχουμε το DVD των καμερώνασφαλείας στα χέρια μας".

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε πρώτο βαθμό, ο επίσημος ΠΑΟΚ είχε αιτηθεί να εξεταστεί από τον αδθλητικό δικαστή Σπύρο Καποδίστρια ολόκληρο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των αποδυτηρίων της Τούμπας.

Ωστόσο, το αίτημά του δεν είχε γίνει δεκτό και ο αθλητικός δικαστής αρκέστηκε στη μελέτη ενός μέρους του υλικού, υποστηρίζοντας ότι το κλίμα φόβου και ανασφάλειας στις τάξεις των παικτών της ΑΕΚ είχε αποδειχθεί από το υπόλοιπο υλικό της δικογραφίας.

Αυτό αμφισβητείται έντονα από τον ΠΑΟΚ γι' αυτό και κατά την εκδίκαση της έφεσης θα επιμείνει πολύ στην ανατροπή του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στο Metropolis 95,5 o δικηγόρος Λάκης Σημαιοφορίδης.

Συγκεκριμένα: "Ως νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δυσκολευτήκαμε, αλλά τελικά εξασφαλίσαμε το Σάββατο 31/3 τα dvd των καμερών ασφαλείας στα αποδυτήρια και στους διαδρόμους της Τούμπας, γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Δεν καταφέραμε να τα έχουμε και να τα δείξουμε στον κ. Καποδίστρια, τώρα όμως στην επιτροπή Εφέσεων θα τα έχουμε. 0 κ. Καποδίστριας τόνισε στην πρώτη εκδίκαση ότι διακόπηκε ο αγώνας με την ΑΕΚ για λόγους ανασφάλειας, ενώ δεν έλαβε υπόψιν του τις μαρτυρίες των Κονέ και Χιμένεθ.

Εμείς θα τις συμπεριλάβουμε στην έφεση μαζί με το υλικό των καμερών για να αποδείξουμε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Αν η εκδίκαση γίνει με βάση τα γεγονότα τότε πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί".

Η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κατατεθεί σήμερα (2/4) και το πιθανότερο είναι η εκδίκαση να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ