ΠΑΟΚ

Έφεση με ελπίδες για Κρέσπο και Σάχοβ όχι για Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πώς ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να ρίξει την τιμωρία των τριών αγωνιστικών των Κρέσπο, Σάχοβ όχι όμως και του Ουάρντα. Γιατί στην Τούμπα εκτιμούν ότι υπάρχουν ελπίδες για ελάφρυνση της ποινής των δυο παικτών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά σήμερα σε κατάθεση έφεσης για να ρίξει την ποινή των τριών αγωνιστικών με τις οποίες τιμωρήθηκαν οι Κρέσπο, Σάχοβ και Ουάρντα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Για τον Αιγύπτιο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γιατί οι δύο αγωνιστικές που ήρθαν προσθετικά στην ποινής της μίας για την αποβολή του με δύο κίτρινες κάρτες, προέρχονται από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (παρότι είχε αποβληθεί) και τις άσεμνες χειρονομίες του προς την κερκίδα. Γι' αυτό αποφασίστηκε να μην γίνει τελικά έφεση για την δική του τιμωρία.

Αντίθετα, στα γραφεία της Τούμπας εκτιμούν ότι υπάρχουν ελπίδες να μειωθεί η ποινή για τον Ισπανό και τον Ουκρανό. Ο Κρέσπο που το όνομά του είχε καταγραφεί για αντιαθλητική συμπεριφορά (τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή) στο φύλλο αγώνα, τιμωρήθηκε με υπερβολικά μεγάλη ποινή σε σχέση με αυτό που του χρεώνεται από τον Κομίνη.

Όσο για τον Σάχοβ στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι δεν γρονθοκόπησε, αλλά απώθησε αντίπαλο. γι' αυτό και η ποινή του πρέπει να μειωθεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ