ΠΑΟΚ

Δυσκολεύει η απόκτηση του Βιεϊρίνια απ' τον ΠΑΟΚ

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Δημοσίευμα της BILD κάνει λόγο για τις δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτηση του Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος ο Πορτογάλος είχε ένα ενδιαφέροντα διάλογο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κρήτη.

Απειλείται με αποτυχία η μεταγραφή του Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ στον ΠΑΟΚ. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η BILD η οποία επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι στον "Δικέφαλο" θεωρούν πολύ μεγάλο το οικονομικό πακέτο (χρήματα στη γερμανική ομάδα και τουλάχιστον διετές συμβόλαιο στον ίδιο τον παίκτη που αμείβεται με 2.000.000 ευρώ ετησίως από τους "Λύκους") που απαιτείται.

Και καταλήγει στην εκτίμηση ότι το πιθανότερο είναι ο Πορτογάλος να παραμείνει στη Βόλφσμπουργκ, εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ διαφοροποιήσει τη στάση του ή εμφανιστεί πρόταση από άλλη ομάδα.

Η "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Εξάλλου, ο Αντρέ Βιεϊρίνια, στο διάστημα των διακοπών του στην Κρήτη που ολοκληρώνονται σήμερα (28/06), είχε τυχαίο τετ-α-τετ με φίλους του ΠΑΟΚ σε ένα κατάστημα. Τον ρώτησαν τι ακριβώς συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και απάντησε ότι ακόμη δεν έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του, χωρίς όμως να το αποκλείσει για το μέλλον.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ