ΠΑΟΚ

Δυο αλλαγές σε σχέση με την Λοκομοτίβα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Δυο αλλαγές σε σχέση με την Λοκομοτίβα η αποστολή του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Με απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα στο πλαίσιο της γ΄ προκριματικής φάσης του Europa League. Δείτε ποιοι απαρτίζουν την αποστολή (VIDEO).

Εκτός από το καθιερωμένο ζέσταμα με ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις με εμπόδια, το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά σε κυκλοφορία μπάλας, αλλαγές κατεύθυνσης, τακτική με δίτερμα στο μισό γήπεδο και για φινάλε στημένες φάσεις. Όσον αφορά τους τραυματίες, Κλάους και Πόζογλου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γλύκος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο Χαρίσης ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο και η αποθεραπεία του προχωράει κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή (30/7) αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα η οποία αποτελείται από τους εξής: Όλσεν , Μελίσσας , Βίτορ , Κόστα , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Τζιόλης , Μαντούρο , Κ.Σαββίδης , Κάτσε , Μακ , Λούκας , Κοροβέσης , Μυστακίδης , Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Η 19άδα που ανακοίνωσε ο Κροάτης τεχνικός έχει δυο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας και το ματς με την Λοκομοτίβα καθώς εκτός έμειναν οι "κομμένοι" Ρατς και Γκολάσα ενώ αντίθετα στους εκλεκτούς βρίσκονται οι Κωνσταντινίδης και Κ. Σαββίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί της Πέμπτης (30/7) στις 09:45 στο γήπεδο της Τούμπας από όπου και θα αναχωρήσει για τοMakedoniaPalaceγια ξεκούραση μέχρι τον αγώνα, ενώ όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Τούντορ για την αναμέτρηση θα προπονηθούν στις 08:45 στην έδρα της ομάδας.

Δείτε το βίντεο τουPAOKTVμε πλάνα από την προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ