ΠΑΟΚ

Δυνατά για Λημνιό ο ΠΑΟΚ, με εισήγηση Ίβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Λημνιός EUROKINISSI SPORTS

Πιθανές επαφές του Λούμπος Μίχελ με τον Γιώργο Σπανό για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Λημνιό, στο περιθώριο του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ.

Διπλό ενδιαφέρον έχει αυτή η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Από τη μία υπάρχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το απόγευμα (17.15) και από την άλλη το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον Δημήτρη Λημνιό ενόψει καλοκαιριού.

Όπως έχει ήδη ενημερώσει το Sport24.gr, πριν λίγες μέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να μάθουν τις απαιτήσεις του Γιώργου Σπανού στο ενδεχόμενο πώλησης το καλοκαίρι και, οι νεότερες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, αναφέρουν ότι ο Βλάνταν Ίβιτς έχει ήδη κάνει θετική εισήγηση για την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού από τον Βόλο (με βραζιλιάνικες ρίζες από την πλευρά της μητέρας του).

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ενθουσιασμένος από τον τρόπο παιχνιδιού του ταχυδυναμικού εξτρέμ του Ατρομήτου και τον θεωρεί ιδανική επένδυση που μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη πρώτης γραμμής μέσω του ΠΑΟΚ,

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο είναι πιθανό, στο περιθώριο του αγώνα στο Περιστέρι να γίνει επαφή του Λούμπος Μίχελ με τον Γιώργο Σπανό, στη διάρκεια της οποίας να εκδηλωθεί και επισήμως το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, το οποίο, πάντως, είναι ήδη γνωστό στον ισχυρό άνδρα του αθηναϊκού συλλόγου.

Αρέσει στον Ίβιτς και ο Κατράνης, αλλά...

Όσον αφορά στην περίπτωση του έτερου 19χρονου του Ατρομήτου, Αλέξανδρου Κατράνη που έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις ως αριστερός εξτρέμ φέτος, η αλήθεια είναι ότι έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρκετά ταλέντα στη συγκεκριμένη θέση (τον Δεληγιαννίδη, τον Γιαννούλη που είναι δανεικός στην Ανόρθωση και τον 17χρονο Μάριο Τσαούση που στην Τούμπα σκέφτονται να προωθήσουν από την Κ20), γι' αυτό και υπάρχουν ενδοιασμοί για το κατά πόσο πρέπει να γίνει κρούση και για τον, επίσης Βολιώτη, νεαρό άσο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ