ΠΑΟΚ

"Δυνατά" για Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

"Δυνατά" για Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

Απασχολεί έντονα η περίπτωση του Μαρίν Λέοβατς τον ΠΑΟΚ, τους οπαδούς του και όχι μόνο. Στην Κροατία το τελευταίο διήμερο γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ενδεχόμενο ο 27χρονος να πάει στην Τούμπα.

Από το βράδυ του Σαββάτου, από δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ριέκα, προέκυπταν ρεπορτάζ ότι ο Δικέφαλος ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ριέκα για την αγορά του Λέοβατς. Μάλιστα, υποστήριζαν ότι ο χθεσινός αγώνας με τη Λοκομοτίβα θα ήταν ο τελευταίος του με τη φανέλα της Ριέκα γιατί ο ΠΑΟΚ τον... περίμενε.

Όντως, στο βραδινό παιχνίδι που η Ριέκα κέρδισε 3-1 τη Λοκομοτίβα, με τον Λέοβατς να ανοίγει το σκορ, ο 27χρονος αριστερός φουλ μπακ, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πήρε αγκαλιά το παιδί του και αποχαιρετούσε τον κόσμο. Λίγη ώρα αργότερα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το μέλλον του και αρκέστηκε να πει : "Θα δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες, δεν έχω κάτι άλλο να πω".

Οι επαφές του Άρνεσεν και η “σφήνα” της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οι Κροάτες δημοσιογράφοι αναφέρουν και κάτι ακόμη. Ότι η μεταγραφή θα στοιχίσει περίπου 1 εκ. ευρώ που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Με βάση τις δικές πληροφορίες, είναι δεδομένο ότι τις τελευταίες μέρες ο Φρανκ Άρνεσεν είχε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την διοίκηση της Ριέκα και αν όλα όσο γράφουν οι Κροάτες ισχύουν, σύμφωνα περιμένουμε τις ανακοινώσεις.

Πάντως, μετά το χθεσινό ματς της Ριέκα με τη Λοκομοτίβα, δημοσιοποιήθηκε η πρόθεση της διοίκησης Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μπει σφήνα για να πάρει τον Λέοβατς, τον οποίο είχε σταντ μπάι λόγω των υποχρεώσεών της στα προκριματικά τουChampions League. Τη Δευτέρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Ενδιαφέρον της Τζένοα για Λέοβατς

Πέραν της πρόθεσης που έχει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να διεκδικήσει τον Μαρίν Λέοβατς, για τον τελευταίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, η Τζένοα "κοιτά" την περίπτωση του 27χρονου αριστερού φουλ μπακ ο οποίος απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Στο κείμενο πέραν της αναφοράς που γίνεται για την ιταλική ομάδα και τον Λέοβατς, γράφεται πως γι' αυτόν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ