ΠΑΟΚ

Δώνης: "Ξέρουμε να κερδίζουμε..."

Δώνης: "Ξέρουμε να κερδίζουμε..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ παρά την μέτρια εμφάνισή του κατόρθωσε να κερδίσει τον Λεβαδειακό ενώ επισήμανε πως είναι σημαντικό το γεγονός των τεσσάρων βαθμών στα πλέι οφ με τους οποίους πιθανόν να ξεκινήσει η ομάδα του. Πονοκέφαλος οι κίτρινες κάρτες.

Ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης που στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ μετά την σημερινή (14/4) του νίκη εφόσον κερδίσει τον ΠΑΣ την επόμενη αγωνιστική θα ξεκινήσει με 4 βαθμούς στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

" Ηταν δύσκολο παιχνίδι γιατί κάναμε σημαντικές αλλαγές και όταν αναγκάζεσαι να κάνεις πολές αλλάγες δεν υπάρχει ομοιογένεια. Οι παίκτες μας προσπάθησαν, έδειξαν διάθεση αλλά δεν υπήρχε συνοχή. Το σημαντικό είναι πως για να φτάσεις εκει που θέλεις πρέπει να βρεις τον τρόπο να κερδίζεις.

Και η ομάδα το κάνει αυτό και ακόμη κι αν είναι σε μία μέτρια μέρα παίρνει το αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε τον ΠΑΣ θα πάμε με 4 βαθμούς στα πλέι οφ. Το ξέραμε αυτό και είναι σημαντικό το αποτέλεσμα παρά την μέτρια εμφάνισή μας".

Για τον Γλύκο: " Οι απουκρούσεις που έκανε σήμερα αλλά και αυτή στη Βέροια νομίζω πως θα είναι από τις καλύτερες της χρονιάς. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες στο ρόστερ ματς και άλλα παιδιά που δουλεύουν από πίσω και έδειξε σήμερα πως είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος. Υπάρχουν και νέοι παίκτες που έχουν το θράσος, όπως ο Κίτσιου και Κωνσταντινίδης. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να θάψει κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο και είναι από τα σπλάχνα της ομάδας".

Για τον Λεβαδειακό: " Ο Λεβαδειακό έκανε πολύ καλή πορεία πέρυσι, περίμενα να διεκδικήσει τα πλέι οφ αλλά ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση. Είναι ομάδα που έχει ικανότητες και τεχνική και είναι δύσκολο να τον κ΄ερδίσεις. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή".

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: " Ξέρω πως ο Αστέρας έπαιξε σήμερα με πολλές αλλαγές,. Είναι ένα αντίπαλος που κάνει πολύ καλή πορεία τα τελευταία δύο χρόνια και έχει καλή ομάδα. Θα μπούμε με επιθετική διάθεση ώστε να πάρουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα καλό σκορ και να είμαστε το φαβορί για την πρόκριση".

Για τους δανεικούς που έχει ο ΠΑΟΚ: " Για όλους του δανεικούς που έχουμε έχω να πως παίρνουμε αυτό θέλουμε. Ολα εξαρτώνται όμως από την τιμή. Η διάθεση είναι θετική για όλους αλλά μέχρι να φτάσουμε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω".

Πονοκέφαλος οι κίτρινες κάρτες

Οι κίτρινες κάρτες "απειλούν" τον ΠΑΟΚ. Πλέον, ο Λόρενς με την αδικαιολόγητη κάρτα που είδε στην Λιβαδεια μετράει έξι και αν δεχθεί ακόμη μία στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα χάσει δύο παιχνίδια των πλέι οφ, ενώ Σίλντενφελντ και Κωνσταντινίδης έχουν από τρείς και αν αντικρίσουν ακόμη μία θα λείψουν από ένα ματς.

Υπενθυμίζουμε πως οι κάρτες μεταφέρονται από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ