ΠΑΟΚ

Δύσκολα με Ατρόμητο ο Περέιρα, "παίζει" και του Τιάμ για Φιορεντίνα

Δύσκολα με Ατρόμητο ο Περέιρα, "παίζει" και του Τιάμ για Φιορεντίνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Φακούντο Περέιρα, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς σκέφτεται και το ενδεχόμενο να βάλει τον Μαμ Τιάμ στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα με τη Φιορεντίνα

Μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Φακούντο Περέιρα, φάνηκε πώς έχει υποστεί μια μικρή διάταση του ισχνού προσαγωγού και υπολογίζεται πως σε μια εβδομάδα θα είναι απολύτως έτοιμος.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη αρχίσει θεραπεία στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να προλάβει το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο. Όπως και να έχει, πάντως, ο Περέιρα θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της Λεωφόρου την μεθεπόμενη αγωνιστική.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΑΜ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει οι σκέψεις του Βλάνταν Ίβιτς να βάλει στη κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Φιορεντίνα τον Μαμ Τιάμ. Σε περίπτωση που θα προτιμηθεί ο Σενεγαλέζος, τότε θα μείνει εκτός ο Ευθύμης Κουλούρης.

Το τι θα επιλέξει τελικά ο Σέρβος τεχνικός, θα φανεί αύριο το απόγευμα. Επίσης, μένει να καθοριστεί ποιος από τους Κρέσπο ή Μαλεζά θα πάρει τη θέση του ασθενούς Γιώργου Τζαβέλλα. Το πιθανότερο είναι να προτιμηθεί ο Ισπανός.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παντελάκης: "Ο δικός μου Γιώργος Κούδας"
Σόουζα: "Έμπειρος και δυνατός ο ΠΑΟΚ"
Κούδας: "Αν μιλήσω με τον Κλάους, μπορώ να χειριστώ το θέμα του"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ