ΠΑΟΚ

Δύο χρόνια από την αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαλλάχθηκε από τον βραχνά των χρεών προς το δημόσιο, όταν στις 12 Μαΐου 2015 ο Ιβάν Σαββίδης κατέβαλε στην εφορία 10.886.811 ευρώ. (VIDEOS)

Ήταν ακριβώς δύο χρόνια πριν, όταν ο Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, περνούσε το κατώφλι της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για να παραδώσει τα αποδεικτικά της εξόφλησης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Νωρίτερα η ΠΑΕ, με δελτίο Τύπου που είχε τίτλο "Ελεύθερος ο ΠΑΟΚ", ενημέρωσε για την καταβολή ποσού 10.886.811 ευρώ.

Συγκεκριμένα, αναφερόταν: "Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο βραχνάς των χρεών αποτελεί παρελθόν αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ολοκλήρωσε την αποπληρωμή τους. Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι "τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη.

Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά". Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν! Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους.

Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!". Δείτε το video της παρουσίας του Σαββίδη στην ΦΑΕ, καθώς και τις δηλώσεις του:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ