ΠΑΟΚ

ΔΣ στον ΠΑΟΚ για την τιμωρία και το θέμα προπονητή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε με τους συνεργάτες του επί αρκετές ώρες σε νέο έκτακτο ΔΣ για την βαριά καμπάνα από την Πειθαρχική της ΕΠΟ για τον τελικό και το θέμα του προπονητή.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε ΔΣ για να αναλύσει με τους συνεργάτες του τα "καυτά" θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, η βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου και η επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με απώλεια της πρώτης θέσης στα playoffs ήταν αυτά που κυριάρχησαν.

Για το θέμα της τιμωρία, η απόφαση είναι να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση μόλις τελεσιδικήσουν όλες οι ανοιχτές υποθέσεις για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του περιγράφεται ως εξής: "Η τιμωρία είχε έντονη την διάθεση πολιτικής. Ο χρόνος έκδοσης της απόφασης και το μέγεθός της. Ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ ενόχλησε και έπρεπε να του γίνει μια σκληρή "σύσταση".

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΙΒΙΤΣ

Σε ό,τι αφορά στο θέμα προπονητή, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας άκουσε τις γνώμες των συνεργατών του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι για το συγκεκριμένο θέμα συνεργάζεται με τον Λούμπος Μίχελ και την απόφαση για το αν συνεχίσει ο Ίβιτς θα την πάρει ο ίδιος.

Τέλος, έγινε ανάλυση ολόκληρης της σεζόν, μπήκε το περίγραμμα της επόμενης και ζητήθηκαν προτάσσει από τον καθένα στον τομέα του για συγκεκριμένα θέματα.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Από εκεί και πέρα, η Παρτιζάν κατέκτησε το νταμπλ στην Σερβία, με τον Μάρκο Νίκολιτς να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της, γεγονός που έφερε και ονοματολογία που αφορά τον διάδοχό του. Τα πρώτα δημοσιεύματα στην Σερβία έχουν τα ονόματα των Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς και Ίλια Στόλιτσα, ενώ τους "ακολουθεί" ο Βλάνταν Ίβιτς. Όλα αυτά σε μια στιγμή που οι δηλώσεις τόσο τεχνικού του ΠΑΟΚ όσο και του μεγαλομετόχου του, δημιούργησαν ερωτηματικά όσον αφορά το μέλλον του, τα οποία και οι ασπρόμαυροι θα κληθούν να απαντήσουν σύντομα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ