ΠΑΟΚ

Δουλεύει στο γνωστό πλάνο για Άγιαξ ο Ίβιτς

Δουλεύει στο γνωστό πλάνο για Άγιαξ ο Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο transition game και τη συνοχή των γραμμών και έδειξε ότι η ενδεκάδα της ρεβάνς με τον Άγιαξ θα προσεγγίζει πολύ αυτή του πρώτου αγώνα στην Ολλανδία (VIDEO).

Η μέρα που ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε όσα σκέφτεται για τη μεγάλη ρεβάνς (3/8, 21:30) του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ ήταν η Δευτέρα (1/8).

Στην προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ο τεχνικός του Δικεφάλου φανέρωσε ότι πρόθεσή του είναι να στηριχθεί στην ενδεκάδα του "Amsterdam Arena" και αν υπάρχει κάποια αλλαγή, αυτή θα αφορά στη μεσαία γραμμή, καθώς υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις (με τον Κάνιας να προστίθεται σ' αυτές).

Ο Σέρβος προπονητής και το τιμ του έδωσαν έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και στη συνοχή των τριών γραμμών, καθώς θεωρείται πολύ σημαντικό ο ΠΑΟΚ να μην δώσει την ευκαιρία στον Άγιαξ να χτυπήσει με την ταχύτητά του.

Το ευχάριστο νέο της ημέρας ήταν ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα, πλησιάζοντας στην ημέρα της πλήρους επανένταξης.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ