ΠΑΟΚ

Δουλειά σε κυκλοφορία και γκολ στον ΠΑΟΚ

Δουλειά σε κυκλοφορία και γκολ στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα στην πρωινή προπόνηση της Μ. Τετάρτης στην Τούμπα (vid).

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γνώριζαν από την Τρίτη ότι δεν θα κατέβουν στο Καραϊσκάκη και το πρωί της Μ. Τετάρτης (27/4) προπονήθηκαν στην Τούμπα.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Συνεχίστηκε την Μ.Τετάρτη η προετοιμασία των παικτών του Δικεφάλου ενόψει των επερχόμενων Play Offs με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, το πρόγραμμα της οποίας ήταν ιδιαίτερα γεμάτο και περιελάμβανε πολλές και διαφορετικές ασκήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια κατοχής, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων.

Ειδικές…αποστολές και για τους τερματοφύλακες της ομάδας με εντυπωσιακές εκτινάξεις ανάμεσα σε εμπόδια. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με όλη την δράση από την προπόνηση της Τετάρτης και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας. Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις και αποκλειστικό υλικό από τα Social Media του ΠΑΟΚ".

Δείτε και το video της προπόνησης

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ