ΠΑΟΚ

Δουλειά με μπάλα για Μπερμπάτοφ και Λέοβατς

Δουλειά με μπάλα για Μπερμπάτοφ και Λέοβατς
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μπερμπάτοφ και Λέοβατς, που το Σάββατο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, την Κυριακή συμμετείχαν στα κομμάτια του προγράμματος που περιελάμβαναν μπάλα (VIDEO).

Την Κυριακή (8/5) ο Βλάνταν Ιβιτς άφησε στην άκρη το θέμα της τακτικής και δόθηκε βάρος στην ταχυδύναμη. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, το πρόγραμμα μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις κυκλοφορίας σε μικρό χώρο ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της ταχυδύναμης ενώ στο τελευταίο σκέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε μίνι δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά τους Μπερμπάτοφ και Λέοβατς (θυμίζουμε πως το Σάββατο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης), την Κυριακή συμμετείχαν στα κομμάτια που περιελάμβαναν μπάλα και παράλληλα συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα επανένταξής τους. Την Δευτέρα η προπόνηση θα γίνει στις 19.00 στην Τούμπα.

Οι τρεις υποψήφιοι για MVP Απρίλη

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ οι Τζιόλης, Τζαβέλλας και Κάτσε είναι υποψήφιοι για το βραβείο του MVP του ΠΑΟΚ για τον μήνα Απρίλη. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Πρώτος υποψήφιος ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Κατερινιώτης μέσος αποτελεί και φέτος μία από τις σταθερές του Δικεφάλου, όντας μία πολύτιμη μονάδα στην μεσαία γραμμή. Τον Απρίλιο, μάλιστα, σημείωσε και το δεύτερο του γκολ την την τρέχουσα σεζόν με μία εξαιρετική κεφαλιά κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Έτερος μονομάχος για τον ατομικό τίτλο ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Από τους κορυφαίους της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου, ο διεθνής αμυντικός κάλυψε τόσο την θέση του σέντερ μπακ όσο και αυτή του αριστερού μπακ κόντρα στον Πλατανιά, μετά τον τραυματισμό του Μάριν Λέοβατς, και διεκδικεί έναν ακόμα ατομικό τίτλο. Τέλος, το βραβείο του MVP θα διεκδικήσει και ο Εργκούς Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος τον περασμένο μήνα προσέφερε πολύτιμες λύσεις στον ΠΑΟΚ. Πέρα από το γνωστό, συνεχές τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και την συνέπεια στα αμυντικά καθήκοντα, ο Κάτσε ήταν και πολύ ουσιαστικός στην επίθεση, δημιουργώντας τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας μας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ