ΠΑΟΚ

Δούλεψε στο transition game ο Τούντορ

Δούλεψε στο transition game ο Τούντορ
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ στην προπόνηση της Παρασκευής (4/3), έδωσε σημασία στην σωστή ανάπτυξη από την άμυνα αλλά και στις κοντινές μεταβιβάσεις.

Δίχως προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (6/3, 17:15) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αθανασιάδης και Ροντρίγκες προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (4/3), όπως έγινε δηλαδή και την Πέμπτη (3/3) και ανεβάζουν ρυθμούς για να επανέλθουν άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας ενώ οι Γλύκος, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης και Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και σε συνθήκες πίεσης ενώ ο Ιγκορ Τούντορ έδωσε μεγάλη σημασία στην σωστή ανάπτυξη από την άμυνα, στο transition game και στις κοντινές μεταβιβάσεις. Το Σάββατο (5/3), η προπόνηση θα γίνει στις 13.00 στην Τούμπα και μετά η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή.

Πάτησε γήπεδο ο Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανεβάζει στροφές μετά την θλάση β΄ βαθμού στον τετρακέφαλο που είχε υποστεί στο ματς με τον Ηρακλή. Ο Βούλγαρος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και η ΠΑΕ αναφέρει πως " ο Μπερμπάτοφ πάτησε γήπεδο".

Πήρε τα πάνω του ο Ολσεν

Τον ΠΑΟΚ τον ενδιαφέρει η πορεία του Ρόμπιν Ολσεν αφού ο τελευταίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην Κοπεγχάγη. Ο Σουηδός φαίνεται να έχει βρει τον ρόλο του στους Δανούς καθώς έχει παίξει δύο σερί ματς όντας βασικός. Η Κοπεγχάγη κέρδισε εκτός έδρας την Μίντιλαντ με 0-1 ενώ πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε νικήσει στην έδρα της την Έσμπιεργκ με 2-1. Σε δύο αγώνες, δηλαδή, ο... ενδεκαδάτος Ολσεν έχει δεχτεί ένα τέρμα κάτω από τα γκολπόστ της Κοπεγχάγης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ