ΠΑΟΚ

Δοκιμές με εναλλακτικές μόνο για τα χαφ

Δοκιμές με εναλλακτικές μόνο για τα χαφ
Βλάνταν Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει κατασταλάξει απόλυτα στο σχήμα που θα παρατάξει στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Διαβάστε τις σκέψεις του.

Οι απουσίες παικτών με τραυματισμό (Ζάιρο και Μυστακίδης είναι στο τελικό στάδιο επανένταξής τους, ο Σκόνδρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις χθες, ενώ ο Μπερμπάτοφ συνέχισε την αποθεραπεία του) και κάρτες (Αθανασιάδης, Βίτορ), περιορίζουν σημαντικά τις διαθέσιμες λύσεις του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει περιορισμένες λύσεις στην άμυνα και την επίθεση και αρκετές περισσότερες στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου έκανε και αρκετές δοκιμές χθες.Αν θέλει κανείς να καταγράψει τα ερωτήματα για τον αγώνα των Περιβολίων τότε θα σταθεί στα εξής:

-Αν ο Ίβιτς επιλέξει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γλύκο, αφήνοντας στον πάγκο τον Βελλίδη προκειμένου να βρει τα πατήματά του ενόψει πλέι οφ.

-Ποιους από τους Χαρίση, Τζιόλη, Κάτσε, Πέλκα, Τσίμιροτ και Άντονις θα επιλέξει στη μεσαία γραμμή. Αντίθετα, στην άμυνα με την τετράδα Κίτσιου (δεξιά), Χατζηισαΐα, Μαλεζά και Τζαβέλλα (αριστερά) και στην επίθεση με τους Κοροβέση (αριστερά)-Ροντρίγκες στα άκρα και Μακ στην κορυφή της επίθεσης, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πολύ ισχυρές σκέψεις για κάτι διαφορετικό.

Ωστόσο, τα χαρτιά του 39χρονου κόουτς θα ανοίξουν στη σημερινή, τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ