ΠΑΟΚ

Δοκιμές και ντόπες από Δώνη για Αστέρα

Δοκιμές και ντόπες από Δώνη για Αστέρα
INTIME SPORTS

Τι είπε στους παίκτες του και τι δοκίμασε στο γήπεδο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης εν όψει του κρίσιμου αγώνα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η επιστροφή του Μπονγκάνι Κουμάλο και του Κοστίν Λάζαρ στις προπονήσεις μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες της Νότιας Αφρικής και της Ρουμανίας αντίστοιχα, σηματοδότησε την είσοδο του ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Μπορεί οι δύο ποδοσφαιριστές να γυμνάστηκαν χαλαρά, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος που είχαν τις προηγούμενες μέρες, αυτό δεν εμπόδισε, όμως, τον Γιώργο Δώνη να προχωρήσει σε δοκιμές ενδεκάδας, φανερώνοντας τις σκέψεις που έχει για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει διάθεση να στηριχθεί σε ένα σχήμα που θα αγωνιστεί στη διάταξη του 4-4-2 με τη μεσαία γραμμή στην ευθεία και με ορισμένες αλλαγές σε πρόσωπα και ρόλους σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Σε ό,τι αφορά στην αμυντική γραμμή, η τριάδα Αποστολόπουλου (ο Έτο δεν φαίνεται να διεκδικεί θέση προερχόμενος και από τραυματισμό), Κατσικά, Σταφυλίδη (μπορεί να πάει αριστερός μέσος, αν χρησιμοποιηθεί ο Λίνο αντί του Ρομπέρ), έχει σίγουρη θέση και μένει αύριο να φανεί αν ο Κουμάλο χρησιμοποιηθεί ως δεύτερος στόπερ ή δοθεί η ευκαιρία στον Ιντζίδη που έπαιξε σήμερα στο δίτερμα.

Στα χαφ, δοκιμάστηκαν διάφορα εναλλακτικά σενάρια με τον Κάτσε να είναι ο μόνος βέβαιος. Είχε παρτενέρ τον Κίτσιου, όμως, προφανώς αυτή η θέση προορίζεται για το Λάζαρ και θα επιβεβαιωθεί αυτό αύριο.

Αριστερά χρησιμοποιήθηκε ο Ρομπέρ, αλλά και στο δεύτερο μέρος ο Σταφυλίδης (με μπακ το Λίνο), ενώ δεξιά έγινε δοκιμή με Φωτάκη και Γεωργιάδη. Ο Λόρενς και σήμερα δοκιμάστηκε ως παρτενέρ του Κλάους στην επίθεση και μάλλον αυτός θα είναι ο ρόλος του την Κυριακή.

"Το μυαλό μας στη νίκη με Αστέρα"

Ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε μόνο στις δοκιμές, αλλά προσπάθησε να ρίξει το βάρος και στην ψυχολογική προετοιμασία. "Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με τον Αστέρα και πρέπει να έχουμε όλη τη σκέψη μας εκεί. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό και πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό" είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια να αναδείξει τη σημασία της αναμέτρησης, αν και είναι ξεκάθαρο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί τη σημασία της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ