ΠΑΟΚ

Το 4-2-3-1 και ο οξύθυμος Περέιρα

Το 4-2-3-1 και ο οξύθυμος Περέιρα
INTIME SPORTS

Αφήνει προς το παρόν στην άκρη το 3-5-2 ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν. Στιγμιαία ένταση Τζαβέλλα-Περέιρα. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO)

Ο Ιγκόρ Τούντορ γνωρίζει ότι για να αφομοιώσουν οι παίκτες του το 3-5-2 χρειάζεται χρόνος. Και στην παρούσα φάση χρόνος δεν υπάρχει, γιατί ακολουθεί την Πέμπτη το παιχνίδι με την Λοκομοτίβα. Οπότε ο Κροάτης προπονητής στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής δοκίμασε το 4-2-3-1 που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξέρουν καλύτερα και θα είναι, εκτός απροόπτου, το σύστημα που θα επιλέξει για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο Τούντορ τοποθέτησε τον Σκόνδρα στο δεξί άκρο της άμυνας (σ.σ. ο Κίτσιου είχε ίωση) τον Τζαβέλλα στο αριστερό και τους Βίτορ-Κόστα ως σέντερ μπακ. Στα χαφ έπαιξαν ο Μαντούρο με τον Κάτσε και πιο μπροστά τους ο Λούκας. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Περέιρα και στα άκρα ο Μακ και ο Πέλκας. Στο δεύτερο ημίχρονο του διπλού ο Τζιόλης έπαιξε με την πρώτη ομάδα δίπλα στον Κάτσε αντί του Μαντούρο, ο Ρατς στο αριστερό άκρο αντί του Τζαβέλλα και ο Σαλπιγγίδης ως φουνταριστός.

Το 4-2-3-1 και ο οξύθυμος Περέιρα
INTIME SPORTS

Στιγμιαία ένταση Τζαβέλλα-Περέιρα

Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης σε μία μονομαχία μεταξύ Τζαβέλλα και Περέιρα, ο Αργεντινός έβγαλε νεύρα και για λίγο οι δύο παίκτες αντάλλαξαν μερικά... γαλλικά. Ο Ιγκόρ Τούντορ, πάντως, επενέβη και τους χώρισε άμεσα και έτσι το συμβάν δεν πήρε διαστάσεις. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά για φέτος που ο Αργεντινός είναι πρωταγωνιστής σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Το 4-2-3-1 και ο οξύθυμος Περέιρα
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ