ΠΑΟΚ

Διπλό "χτύπημα" με Ουάρντα και Ενρίκε

Διπλό "χτύπημα" με Ουάρντα και Ενρίκε

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα απ' τον Παναιτωλικό και του Βραζιλιάνου της Ρεν, Πέδρο Ενρίκε. (VIDEOS)

Πολύ προχωρημένες είναι επαφές του ΠΑΟΚ τόσο για τον Αμρ Ουάρντα, όσο και για τον Πέδρο Ενρίκε και, όπως όλα δείχνουν, μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσει και τις δύο μεταγραφές.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" τα έχουν βρει με τους δύο παίκτες και μένει μόνο να κλείσει η συμφωνία και με τις ομάδες τους. Ο Ουάρντα θα βρίσκεται από σήμερα (13/01) στη Γκαμπόν με την αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι, σύμφωνα με τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, το τελευταίο διάστημα υπήρχε ενδιαφέρον για τον 23χρονο άσο από τη Μαρσέιγ, τη Σαμπντόρια και τη Βαλένθια.

"ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΡΙΚΕ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ"

Όσο για τον Πέδρο Ενρίκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ αλλά και του ίδιου του παίκτη, αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Ρεν στον "Δικέφαλο". Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους ως το καλοκαίρι του 2018.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος. Ρομέν Κολέτ Γκοντίν που αποκάλυψε το θέμα των επαφών Ενρίκε-ΠΑΟΚ, μιλά για συμφωνία και αγορά του από τον ΠΑΟΚ με 1 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παίρνει Ουάρντα ο ΠΑΟΚ!
"Πρίγιοβιτς για ΠΑΟΚ"
Έρχεται η πίτσα του ΠΑΟΚ!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ