ΠΑΟΚ

"Δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ για Λέοβατς ο ΠΑΟΚ"

"Δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ για Λέοβατς ο ΠΑΟΚ"

Διατεθειμένος να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Λέοβατς, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα. Ανακοινώνεται ο Ροντρίγκες

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαρίν Λέοβατς. Τότε είχαμε αναφέρει πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου ήθελαν να προσεγγίσουν τον παίκτη, αλλά οι πολύ υψηλές απαιτήσεις της Ριέκα στην οποία αγωνίζεται τους έκαναν να "παγώσουν" τις όποιες σκέψεις. Η κροατική ομάδα είχε ζητήσει αρχικά 1,5 εκ. ευρώ για αγορά του 26χρονου αριστερού μπακ και όσο κι αν κατέβηκε δεν ήρθε στα στάνταρ που ήθελε ο Δικέφαλος.

Ωστόσο, δημοσίευμα κροατικής ιστοσελίδας το Σάββατο υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ του Ίγκορ Τούντο είναι έτοιμος να προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στη Ριέκα για την απόκτηση του Λέοβατς. Επίσης, γίνεται αναφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, επισημαίνοντας πως ίσως σταθούν εμπόδιο στη μεταγραφή.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος έμεινε το Σάββατο ελεύθερος από την Έλτσε, όπως σας ενημερώσαμε το πρωί, αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός απροόπτου. Ο Αφρικανός εξτρέμ είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις όταν είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη και είχε συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και και πλέον μένει να ολοκληρωθεί μόνο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους "ασπρόμαυρου΅" θα είναι τριετές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ