ΠΑΟΚ

Δίνει 1 εκατ. ευρώ η Γαλατάσαράι για Ροντρίγκες!

Δίνει 1 εκατ. ευρώ η Γαλατάσαράι για Ροντρίγκες!

Η κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιοποιήσει την πρόθεση της να καταγγείλει την Γαλατά για ασυνέπεια στην UEFA ενεργοποίησε τους Τούρκους που θα καταβάλουν την απαιτούμενη δόση για την μεταγραφή του Ροντρίγκες.

Στην καθυστέρηση που υπήρχε από πλευράς Γαλατάσαράι στην καταβολή των δόσεων για την αγορά του Γκάρι Ροντρίγκες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με τελεσίγραφο: "1 εκατ. ευρώ μέχρι τις 20 Μαρτίου και άλλες 500.000 ευρώ μετά από ένα μήνα, διαφορετικά η υπόθεση πάει στην UEFA".

Η απειλή από πλευράς "Δικεφάλου" κινητοποίησε τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας που, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ήρθαν ήδη σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και ενημέρωσαν για την πρόθεση τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας να καταβάλλουν το 1 εκατ. ευρώ που ζητά ο ΠΑΟΚ..

Περίπου 200.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής, έχει πάρει από την πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι, περίπου 200.000 ευρώ που αντιστοιχούν στην προκαταβολή που δόθηκε όταν έκλεισε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, παρότι στην Τουρκία ορισμένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ήδη η Γαλατά έχει καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ