ΠΑΟΚ

Δίλημμα για μία θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί σε πλάνο Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά (19:30). Τι ετοιμάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν θα αλλάξει πολλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά. Το αγωνιστικό πλάνο του Δικεφάλου θα στηριχθεί στο σχήμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με πιθανές μόνο δύο αλλαγές.

Για την ακρίβεια, η μία είναι σχεδόν βέβαιη, καθώς ο Τζάλμα Κάμπος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πάρει τη θέση του Ρόμπερτ Μακ που έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής.

Η άλλη θα κριθεί λίγες ώρες πριν τον αγώνα στα Περιβόλια, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου προβληματίζεται για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Μαουρίσιο. Με τον Παναθηναϊκό το ματς άρχισε ο Κάνιας και στην πορεία έπαιξε και ο Τσίμιροτ, ωστόσο, στις τελευταίε προπονήσεις δοκίμασε και τον Σάχοβ.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, την τετράδα της άμυνας (από δεξιά) θα αποτελούν οι Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς και Κρέσπο. Στην μεσαία γραμμή (εκτός του Μαουρίσιο και του παρτενέρ του) θα βρίσκεται και ο Πέλκας, ενώ ο Λημνιός θα κάνει δίδυμο στα άκρα με τον Κάμπος και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κουλούρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ