ΠΑΟΚ

Δικαίωση ΠΑΟΚ στη Λίγκα

Δικαίωση ΠΑΟΚ στη Λίγκα
INTIME SPORTS

Απόλυτη ικανοποίηση στον Δικέφαλο από την εξέλιξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την έκβαση της συζήτησης που έγινε στο ΔΣ της Λίγκας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Κάνοντας την αποτίμηση της συνεδρίασης οι επιτελείς της ΠΑΕ σημειώνουν με ευχαρίστηση: "Οι θέσεις μας πέρασαν ομόφωνα, αφού":

-Θα συνταχθεί κοινή επιστολή με βάση το σχέδιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

-Θα οριστεί επιτροπή της Λίγκας που θα επισκεφτεί τον Υπουργό Δικαιοσύνης και θα θέσει το αίτημα για να προχωρήσουν όλες οι ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

-Ο Χιου Ντάλας θα βρεθεί σε επόμενη συνεδρίαση της Λίγκας για να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο παραιτήθηκε από την ευθύνη των ορισμών των διαιτητών.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο θέμα του προσωρινού ορισμού ξένων διαιτητών παύει να υφίσταται η ανάγκη για να συμβεί κάτι τέτοιο αφού η ΕΠΟ δείχνει να καλύπτεται από την επιστολή που θα στείλει η Λίγκα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ορίζει κανονικά διαιτητές για τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής.

Εξάλλου, σε ό, τι αφορά στο θέμα της ψηφοφορίας για πρόεδρο και αναπληρωτή πρόεδρο, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Αγγελίδης, Βρύζας, Γκαγκάτσης) ξεκαθάρισαν ότι απέχουν γιατί τη θεωρούσαν ως διαδικασία προσχηματική, χωρίς ουσία που απλά εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και δεν βοηθάει στη λύση των προβλημάτων.

Η αποχή από πλευράς ΠΑΟΚ έχει συμβολικό χαρακτήρα απέναντι σε μία "θεατρική προσπάθεια κατευνασμού της κοινής γνώμης", όπως λένε χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ.

Συνοψίζοντας, στα γραφεία της Τούμπας θεωρούν απόλυτα επιτυχημένη την στρατηγική που ακολουθήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα αφού και συζητήθηκαν και υπερψηφίστηκαν ομόφωνα όλες οι θέσεις του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά σε συνεδρίαση της Λίγκας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ