ΠΑΟΚ

Δικαίωση Αγγελίδη

Δικαίωση Αγγελίδη
INTIME SPORTS

O πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης "καθαρίζει" από το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα για δηλώσεις του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Καθαρίζει" ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το πρόστιμο των 12.000 που του είχε επιβληθεί λανθασμένα -όπως αποδείχθηκε- για την δήλωσή του λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως "ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την εξαφάνιση όσων παρείχαν εξυπηρετήσεις σε σκιώδη αφεντικά".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 12.000 ευρώ για δηλωσή του λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μέσω της οποίας είχε επιτεθεί σε ΕΠΟ και ΚΕΔ. Ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη τόσο στον ίδιο, όσο και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην πορεία ήρθε πρόστιμο 3.000 ευρώ και για τον Δικέφαλο.

Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ, πάντως, κυνήγησε την υπόθεση και έκανε καταγγελία, αφού βάσει επίσημου εγγράφου ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έχει δικαιοδοσία να ασκήσει δίωξη σε μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, ενώ ο Αγγελίδης είναι στο ΔΣ της Ομοσπονδίας ως εκπρόσωπος της Λίγκας. Τελικά, την Πέμπτη (26/2) ήρθε η δικαίωση, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να γνωστοποιεί ότι απέρριψε την Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις. 1.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ΙΑΚΩΒΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της υπ΄αριθμ. 20/15-1-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξή του εν λόγω εκκαλούντος ελλείψει πειθαρχικής δικαιοδοσίας. Απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Η δήλωση

Θυμίζουμε, ότι η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε προκαλέσει την αντίδραση του εισαγγελέα ήταν η εξής: "Με αφορμή την διακοπή, που σηματοδοτεί στην ουσία τη λήξη του πρώτου μισού της χρονιάς, θα ήθελα να απευθυνθώ στους φιλάθλους μας, που δικαιολογημένα έχουν αρκετά ερωτηματικά για τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Καταρχήν θέλω να δώσω ειλικρινή συγχαρητήρια στον Άγγελο Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία των αγώνων μας έχουν αγωνιστεί στα όρια των δυνατοτήτων τους, φυσικών και πνευματικών και διατηρούν τον ΠΑΟΚ πρώτο στη βαθμολογία. Από την πλευρά μας, θα υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με γνώμονα το καλό της ομάδας. Τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια και για την ψυχραιμία που επιδεικνύουν απέναντι στους διαιτητές.

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση είναι δεδομένο ότι ενοχλεί. Η αντίδραση ενός συστήματος που κατηγορείται επίσημα πια από τις δικαστικές αρχές είναι ανελέητη. Πρέπει να γνωρίζουν και οι έλληνες διαιτητές πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την εξαφάνιση όσων παρείχαν εξυπηρετήσεις σε σκιώδη αφεντικά, όταν με το καλό σύντομα αποκαλυφθούν τα ονόματα των κατηγορουμένων.

Πρέπει να ξέρουν στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ότι η σιωπή μας είναι συνειδητή και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη αδυναμίας, αλλά δύναμης. Ούτε φαντάζονται σε λίγο καιρό πόσο άτακτα θα χρειαστεί να υπαναχωρήσουν.

Θα πρέπει να γνωρίζει η αθλητική δικαιοσύνη πως θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες της στην ύποπτα καθυστερημένη αντίδρασή της.

Θα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην δυναμική και την ενότητα του ΠΑΟΚ, πως από τον ιδιοκτήτη ως τον τελευταίο οπαδό, ο στόχος μας είναι ένας: ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σ’ αυτό.

Αυτή είναι και η ευχή μου για το 2015. Υγεία και ευτυχία σε όλους και καλές γιορτές”.
Με εκτίμηση,
Ιάκωβος Αγγελίδης".

Χτύπησε ο Περέιρα, έξω ξανά ο Τζιόλης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του παρά την διακοπή του πρωταθλήματος είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε και σήμερα (26/2) ειδικό πρόγραμμα προληπτικά λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, αφού πλέον δεν υπάρχει η πίεση του αγώνα του Σαββάτου, ενώ o Φακούντο Περέιρα περιορίστηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης εξαιτίας ενός χτυπήματος στην ποδοκνημική.

Ο Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος έμεινε στο γυμναστήριο, όντας καταβεβλημένος από την ίωση, για να συνεχίσει θεραπεία στο γόνατο. Ο Μιγκέλ Βίτορ γυμνάστηκε κανονικά κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά σε σέντρες και τελειώματα, ενώ το Σάββατο (27/2) θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό προπονητικό φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας.

Δουλειά στα τελειώματα και... παιχνίδια με Άγγελο

Η ΠΑΕ "ανέβασε" video για την προπόνηση της Πέμπτης κατά την οποία υπήρχε... δουλειά στα τελειώματα με κίνηση στον χώρο και μίνι δίτερμα στο φινάλε για τους παίκτες τουΑγγελουΑναστασιάδη. Ο τελευταίος μάλιστα συμμετείχε και σε άσκηση των παικτών του ΠΑΟΚ με την μπάλα (δείτε στο 0.36).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ