ΠΑΟΚ

Διευρύνει το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Διευρύνει το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 17 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί η προσθήκη νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο.

Έχει τον τρόπο να ξαφνιάζει ο Ιβάν Σαββίδης και το έκανε και σήμερα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με βασικό θέμα "Ανακαθορισμός αριθμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου – Συμπλήρωση Διοικητικού Συμβουλίου".

Η ΓΣ ορίστηκε για τις 11 το πρωί στις 17 Οκτωβρίου και ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση για το ποιος-ποια μπορεί να είναι τα νέα μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 17.10.2016 στις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ”“ΠΑΟΚ” – Π.Α.Ε.ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 17.10.2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99130/06Β/86/77, με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 17 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας-γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ανακαθορισμός αριθμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου – Συμπλήρωση Διοικητικού Συμβουλίου

Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.Θεσσαλονίκη,

21.09.2016 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χρήμα από Σαββίδη και στον ρωσικό αθλητισμό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ