ΠΑΟΚ

Δίδυμο Κλάους - Κουλούρης

Δίδυμο Κλάους - Κουλούρης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-4-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ποιο σχήμα δοκίμασε.

Ψάχνει τον τρόπο να βελτιώσει την επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης και πάνω σ' αυτή τη λογική ετοιμάζει διαφοροποίηση στην διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο κυριακάτικο (26/4) ματς με τα Γιάννινα.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου", μέσα από τις δοκιμές που έκανε στην μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής (24/4) φανέρωσε την διάθεσή του να χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα πάνω στο 4-4-2.

Ο 43χρονος τεχνικός προτίμησε τον Κουλούρη αντί του Περέιρα δίπλα στον Αθανασιάδη, ενώ άφησε εκτός αρχικού σχήματος τον Τζιόλη και έδωσε φανέλα βασικού στον Γκολάσα.

Ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα

Με βάση αυτές τις δύο κινήσεις του Έλληνα τεχνικού και με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Ρατς, Παπαδόπουλου, Βίτορ και του ανέτοιμοι Σαλπιγγίδη, η πιθανή ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από το τέρμα και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα χρησιμοποιηθούν οι: Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κόστα και Κωνσταντινίδης.

Οι δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Κάτσε και Νομπόα, αριστερά θα κινείται ο Μακ και δεξιά ο Γκολάσα, ενώ Αθανασιάδης και Κουλούρης θα αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Το βίντεο της προπόνησης

Τακτική και κυκλοφορία, πάσες και τελειώματα με αποφυγή εμποδίων καθώς και ασκήσεις φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της ομάδας μας την Παρασκευή (24.04) στην Νέα Μεσημβρία. Το PAOK TV εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα και ετοίμασε ένα απολαυστικό βίντεο από τις δράσεις των ποδοσφαιριστών στην Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ